Възлюбената ксения бородина най-после получи работа

През цялата година редовните зрители на шоуто "Дом-2" последваха отношенията на водещата си Ксения Бородина и бившия участник в телевизионната програма Михаил Терехин. Двойката винаги е в "движение" статут: те се различават, след това се сближават и това се прави изключително емоционално. Феновете на шоуто няма да имат време да се съгласят с идеята, че двойката се разпада отново, тъй като на кориците на списанията и на страниците на интернет сайтове виждат щастливите лица на Ксения и Михаил.

Една от причините за непрекъснатото бракуване на звездна двойка е, че хората от близък кръг често призовават Михаил постоянно да се откаже от работата си. Според тях Терехин само се преструва, че иска да работи, но ходенето през интервютата не води до никакъв резултат. В резултат Xenia работи за три, защото все още има малка дъщеря.

Въпреки това, според най-новата информация, Михаил все пак е взел ръка и е намерил работа. По-специално, в мрежата се появи снимка, в която терехин е заснета в корпоративно парти. И все пак, какво точно прави любимата Бородина, все още не е възможно да се разбере.

Share:
Comments