Вкусна презентация - торта от шоколади със собствените си

Красива торта от сладкиши, особено непродавана и направена от собствените си ръце, ще спечели сърцата на не само децата, любителите на сладките, но и ще завладее всеки възрастен човек.

В края на краищата, сладките на рафтовете на магазините са пълни и е доста трудно да изненадате близките и роднините си. Но с торта от шоколади със собствените си ръце - всичко е възможно!

Нюанси на вземане на торта от шоколади със собствените си ръце, стъпка по стъпка

Особено, тъй като такъв продукт може да се яде доста дълго време и да не се страхува от факта на разваляне на кулинарния продукт, неговото съхранение дори не се нуждае от хладилник.

Разновидности на рецепти за такъв шедьовър, много. Характеристиките на тази торта са формата на продукта, вида на използвания бонбон, неговата подготовка, местоположението и функциите, които те ще изпълняват като основна съставка на този продукт.

Важно! Не използвайте за производството на този тип бонбони без опаковки. Тъй като това не е хигиенично и просто грозно.

В допълнение, бране бонбони, за да създадете такъв шедьовър, трябва да се вземат предвид предпочитанията на тези, които ще ядат този деликатес. Ако човек е алергичен, той може да не е подходящ за сладки с ядки или някакъв пълнител.

За да завърши външния вид на сладкия продукт, той трябва да бъде украсен с различни декори под формата на - плат, фолио, панделки, мъниста, искри и изкуствени цветя.

Как да създадем торта от сладкиши със собствените си ръце, стъпка по стъпка

Имате нужда от:

• Сладки (шоколад).

• Пенопласт.

• Кутия с кръгла бисквитка.

• "Рафаело" - кутия от сладкиши, произведена от италиански производител.

• Гофрирана хартия.

• Ножици, мъниста и лепило.

• Фолио.

• Пръчици и свещи.

• Цветна тъкан.

Инструкция

Стъпка 1. Долният слой за бъдещата торта трябва да бъде изрязан от пяната. Тя трябва да бъде по-голяма от следващите слоеве на кулинарния продукт. Краищата на пяната трябва да бъдат обработени с шкурка, за гладкост на долния слой на тортата и да се залепят с ярка кърпа.

Стъпка 2. Следващият слой ще бъде кутия с бисквита, която трябва да бъде поставена с ярък материал с двустранна лента. След това трябва да изрежете ивица от велпапева хартия с широчина около 5 см и да я поставите върху средния слой под формата на кадифе. След това, като използвате лепилото върху вашите страни, поправете шоколадовите сладкиши.

Стъпка 3. За долния слой на кейката лентата от гофрирана хартия трябва да се нарязва точно над самата основа, като се залепва към пластмасовата пяна с помощта на лепилна лента. И горните краища на хартията трябва да бъдат опънати, за да получите някаква шайба. Но връзката между основата и платното се препоръчва да бъде покрита с красиви мъниста с помощта на лепило. Бока е украсена със сладкиши.

Стъпка 4. Най-горният слой на новородената торта под формата на кутия "Raffaello" трябва да бъде поставен с кърпа, закрепена с велпапе хартия и залепена с бонбони. Получените три слоя трябва да бъдат опаковани поотделно със светли панделки и вързани под формата на лъкове.

Стъпка 5. Долната подложка на тортата се препоръчва да украси със свещи, а последният слой трябва да бъде украсен с цветя. Свещите трябва да бъдат закрепени с половинки от клечки за зъби с помощта на лепяща лента.

Стъпка 6. От хартия, като например фолио, трябва да изрежете венчелистчетата за цветята. От венчелистчетата, залепени на лентата, трябва да оформите цвете. Краищата на всяко венчелистче с молив се препоръчва да се огънат надолу. И след като са подготвени по този начин, свещите трябва да бъдат фиксирани на долния ред на тортата.

"Корсинка" - торта от шоколади със собствените си ръце, стъпка по стъпка

За да подготвите кошница с проста версия на сладкарски сладкиши със собствените си ръце, ще ви трябва:

• Картон и двустранна самозалепваща лента.

• Гофрирана хартия.

• Клей.

• Шоколадови бонбони (дълги), достигащи до основата.

• Бонбони за пълнене на кошницата.

Инструкция

Стъпка 1. По дължината на бонбоните, избрани за основа на бъдещата торта, трябва да изрежете правоъгълник от картон, който, когато използвате лепило, трябва да се превърне в цилиндър. От едната страна до цилиндъра е необходимо да се прикрепи дъното на кръглата форма от картон, основата за лепило с гофрирана хартия. Опашки от същите бонбони се препоръчват да бъдат залепени, като ги изпращат на едната страна.

Стъпка 2. На цилиндричната основа трябва да поставите две ивици лента, отгоре и отдолу на бъдещата кошница. Те фиксират опашките от сладкиши вътре и за предпочитане по-плътни един спрямо друг. Пълнотата на изображението ще даде сатенена панделка с желания тон, завързана в лък.

Стъпка 3. След това трябва да прикрепите дръжката, да я направите от твърд картон и да украсите с леки бонбони. След това е по-целесъобразно да украсите писалката с хартия, а след това с бонбони, панделки и разнообразни теменужки.

"Оригинално дърво" - торта от шоколади със собствените си ръце, стъпка по стъпка

Такова дърво може да се създаде с помощта на chupa chups за бонбони или с други сладкиши върху пръчки.

Това ще отнеме:

• Бонбони на пръчки.

• Пластилин (годен за консумация).

• Разнообразно поръсване.

• напръстници.

• Орнаменти за саксии.

• Гипс и водичка.

Инструкция

Стъпка 1. Бонбонът трябва да се залепи в копчето и да се укрепи с гипс, глина или тесто. След това трябва да дадете време на материала за втвърдяване.

Стъпка 2. След това е необходимо да се премахне обвивката от бонбони и от ядливата пластилин, за да се образува кръгла топка.

Стъпка 3. След като намокрите бонбона с вода, трябва да го натопите в прах, така че всички малки части да се придържат към него.

Стъпка 4. И накрая е необходимо да украсите копчето с фолио, панделки и други тенденции.

Share:
Comments