Валери леонтиев седи на овесена каша диета

Султанският свещен певец Валери Леонтиев дори в шестдесетте си е невероятно енергичен и умен. Слабостта и младостта на певеца са несигурни. Но той разбира перфектно - хармонията не се дава лесно. Няколко месеца преди юбилея си Валери Яковлевич изненада феновете: на идеалната му талия той някак си откри няколко излишни килограма.

Певецът се справи сериозно с бизнеса си и изхвърли едно десетилетие. В продължение на четири седмици Леонтиев гладуваше и пиеше само вода. До края на срока той започва да си позволява нискомаслена риба и някои плодове. В допълнение, той не спря в дома си фитнес.

Най-интересното е, че Валери Леонтиев не се харесва на диетолозите и не е постоянно на диета. Според него най-добрата и най-ефективна диета изобщо не яде. Преди няколко десетилетия певецът отказва картофи, макаронени изделия, ориз, хляб и алкохол. Днес менюто му е малко варено месо, варена риба, зеленчуци и плодове. Като цяло, нищо необичайно - с изключение на фанатичната преданост към сцената: заради нея Леонтиев поставя тялото си на тежка диета. И най-важното - той не яде след шест часа вечерта и забрани да го направи сам. Актьорът вярва, че съвместните усилия на цялото семейство допринасят за успешното отслабване.

Ограничението на храненето не е единственото средство, чрез което Леонтиев поддържа формата си. Артистът ежедневно репетира много, прекарва няколко часа в салона и на неблагодарна. Дори на почивка Леонтиев продължава да се придържа към здравословен начин на живот. А с новата 2010 година Валери Леонтиев реши да обърне повече внимание на физическата му форма и да се откаже от пушенето. Борба със зависимостта Валери реши заедно със съпругата си Людмила. И този певец успява. Той не пуши от месеци и е много ядосан, когато в прекъсванията между репетициите някой от танцовата му група пуши зад кулисите.

Преставайки да пуши, певецът вкара 4 килограма, но винаги ги преодоляваше бързо. Веднага щом забележи, че започва да се възстановява, той незабавно седи на диета от овесена каша. За една седмица яде овесена каша, варени на водата, Леонтиев губи три килограма. За да разнообрази овесено брашно, той си позволява няколко зеленчуци и плодове. Руската поп звезда пие само чиста вода - и нямате компоти, плодови напитки и целувки.

Share:
Comments