В ресторанта съединените щати се опитаха да хранят гостите с

Състоянието на Кентъки в Уилямсбърг шокира шокиращата новина, която мигновено лети по света. Тя даде основание отново да се съмнява в качеството на храната, която ни сервира в ресторантите и в честността на готвачите, които желаят да жертват професионалната си етика за собствена печалба.

По думите на FoxNews главните готвачи на известния китайски ресторант Red Flower искат да хранят посетителите си с ястия, приготвени от месо от елени (ударено от кола и намерено отстрани на пътя), в резултат на което институцията е затворена и собствениците й са имали възможност да я отворят отново след цялостна санитарна проверка.

Фактът, че готвачите използват ресторанта по време на готвене мъртви, каза посетител, който видя как служителите на "Червената цвете" донесоха контейнер за боклук в кухнята. В нея лежеше мъртъв елен, спретнато покрит с голяма кутия. Санитарната служба незабавно предприе действия и затвори ресторанта.

Синът на собственика на институцията в санитарната епидемиологична станция дори не отрече, че готвачите на ресторанта искаха да използват месо от мед. Оправдайки този акт, той каза, че грешката е била направена поради невежеството на служителите, които не са знаели, че законът забранява хранене на ястия, приготвени от месо от понижени животни в заведенията за обществено хранене. Синът на собственика на ресторанта увери, че преди това в институцията няма такава практика, а готвачите подготвят храна само от пресни висококачествени продукти.

Както знаете, някои американски граждани консумират месо от животни, изстреляни от автомобили по пътищата. Фенове на тези ястия се предлагат специални кулинарни книги, които разказват всичко за ястия, приготвени от месото на разбито животно.

Share:
Comments