Торти, направени от готови сладкиши с кондензирано мляко -

За тези, които не знаят как да се пекат и просто заети домакини, истинска находка в торти ще бъдат приготвени торти и най-простите кремове на кондензирано мляко. От такива заготовки за най-кратко време можете да съберете шикозен десерт, който по никакъв начин не е по-малък от тортата от собствени печени торти.

Общи принципи за приготвяне на торти от готови кейкове с кондензирано мляко

Налице е лесно да се намерят бисквити, вафли и пуфове. Стандартната опаковка е достатъчна, за да подготви торта за осем души, но в някои случаи може да не е необходимо за една такава опаковка.

Най-простият крем за торта от готови торти с кондензирано мляко. Подготовката не изисква специални умения, не съдържа сложни технологии - най-важното е да се размахва всичко, като се наблюдава последователността на маркера на продуктите. Най-популярният крем от заквасена сметана или масло. Кондензираното мляко може да бъде приготвено или пълно.

Вафлени торти с торти и кондензирано мляко - "Скара с мед"

съставки:

три квадратни вафлени торти.

В крем:

чаша мед;

половин литър консервантно карамелизирано мляко;

кремаво високомаслено масло - 250 г;

три ложки сахара;

половин чаша нарязани ядки;

прахообразно какао, без захар - три пълни лъжици;

200 грама бисквитки.

Допълнително за регистрация:

белени бадеми.

Метод за приготвяне:

Слагаме орехите на сух стоманен тиган и го запържваме малко, след което се охлаждаме добре. Изсипваме ядките в купата на смесителя и ги раздробяваме на малки парченца. Можете просто да изсипете стегнат пакет и да ходите няколко пъти върху него с подвижен болт.

Разбийте бисквитките на малки парчета. Четвъртата част от тях се смилат на малки трохи, а останалата част се излива в купа.

В малка тенджера комбинирайте мед с варено кондензирано мляко. Добавете натрошени ядки, какао на прах и захар, внимателно разбърквайте всичко. Поставете тенджерата на най-ниската температура и, като се разбърква понякога, загрявате сместа, като се опитвате да разтворите захарните кристали.

Извадете тенджерата от огъня, добавете масло към горещата маса, излейте парчета бисквити и разбъркайте добре. Слагаме нарязания "сметана" настрана, оставяме го да се охлади.

Разстиламе на плоското ястие първата торта и я слагаме на топъл "крем". Първо покриваме тортата с тънък слой, пълни добре клетките, след което поставяме по-дебел слой. Поставяме втората торта и я обработваме по същия начин. Последното парче не е смазано.

Поставяме дъска за рязане върху формованата торта, поставяме малък товар върху нея и изпращаме формованата торта в хладилника в продължение на три часа. Накрая извадете трохата, приготвена от бисквити и бадеми.

Торта, направена от готови сладкиши с кондензирано мляко - "Къдрава момче"

съставки:

закупени бисквитни торти (леки) - 400 гр.

За крем и глазура:

половин литър 30% заквасена сметана;

бурканче от цялото кондензирано мляко;

сорт горчив шоколад.

Метод за приготвяне:

Една от гъбките е разположена върху просторна сервизна ястие, а останалата част се нарязва на големи кубчета и се поставя в купа.

Разчупваме или фино нарязаме шоколада с нож. Изсипете парчетата в малка тенджера, поставете две лъжици заквасена сметана и ги поставете на най-малкия огън. Разбърква се, загрява се, докато се образува напълно хомогенна маса.

Разбийте останалата заквасена сметана с кондензирано мляко до пухкава. Важно е млякото да не се прибавя твърде бързо, като за всеки набор се налива не повече от лъжица.

Около една четвърт от заквасената сметана се разпространява върху бисквитна торта и се разпределя възможно най-равномерно по цялата повърхност. В останалия крем редуващо се потопени парчета бисквита и ги поставете върху тортата. Ако след това кремът остава, просто го излейте върху върха на формованата торта.

Украсяваме тортата, налейте малко топла шоколадова глазура. Освен това можете да поръсите с натрошени орехови ядки.

Сладка торта с торти и кондензирано мляко - "Наполеон"

съставки:

опаковане на закупени пластови торти.

За крем:

бурканче от цялото кондензирано мляко;

масло, сметана - двеста опаковки.

Метод за приготвяне:

В удобен за разбиване, дълбока купа разпръсваме маслото и директно в него нарязваме на парчета цялата брикети. Оставяме на масата, маслото трябва да бъде достатъчно изтъняло.

След изтичане на половин час, проверяваме дали чрез натискане на парчета масло с лъжица те се деформират без усилие, започваме да подготвяме сметаната. Ние побеждаваме маслото до униформа, настройваме скоростта на миксера до минимум, след това постепенно увеличаваме скоростта, добавяме порцията кондензирано мляко. След постигането на максимално великолепие, спрете разбиването.

Един от питите се разбива на парчета и се поставя в стегнат пакет. Използвайки подвижен щифт, разбиваме парчетата от тортата в троха, но не много фино. Смажете останалата част от сладкишите последователно със сметана и ги добавете към купата за сервиране в купчина.

Последната торта и страничните стени са добре пренаситени с останалите кремове и поръсени с варени трохи. Ние отстраняваме пластовата торта за импрегниране в студа за няколко часа.

Вкусна торта от вафли, направена от готови сладкиши с кондензирано мляко, халва и заквасена сметана

съставки:

осем вафлени торти (кръгли);

200 гр. пълно кондензирано мляко;

малка сладка и кисела ябълка;

200 грама висококачествена слънчогледна халва;

десет лъжици конфитюр от зрънце;

два грама мигновено кафе;

три супени лъжици високомаслена заквасена сметана;

90 гр. черни шоколадови ленти.

Метод за приготвяне:

След измиване почистваме кожата от ябълката. След изваждането на сърцевината заедно с всички кутии за семена, изрежете плътта в купата на смесителя.

Добавете към ябълковото кондензирано мляко и натрошете на парчета халба. Оставете малко количество кондензирано мляко за горната торта. Прекъсваме продуктите при максимални обороти в рамките на една минута.

На водната баня поставяме малка купа и прибавяме шоколад. Систематично разбъркване се разтопява в хомогенна маса.

Разстиламе на една чиния или малка табла една от вафлените сладкиши, омазняваме я със сметана от кондензирано мляко и халва. Поставете втория детайл отгоре и го покрийте добре с крем.

На третата тафта за вафли нанасяме тънък слой конфитюр от плодове, поставяме следващата торта върху нея, намазваме мазнината, този път със заквасена сметана. Важно е заквасената сметана да е дебела, в противен случай тампонът за вафли бързо я абсорбира.

Следващите две вафлени торти се смазват със сметана, а последната - с цялото мляко.

Покриваме повърхността на тортата с разтопен шоколад, отгоре разпространяваме плодове от сладко.

Кафето, ако е в гранули, трябва да се разтрива в хаван или да се излива в супена лъжица. Равномерно разпръснете получения прах върху повърхността на тортата.

Разтриваме останалата вафла торта с малко ренде. Поръсете получените талашки нагоре и страните на тортата.

"Snickers" - торта от готови сладкиши с кондензирано мляко

съставки:

четири тъмни бисквитни торти.

В крем:

една половина чаши мазнини, 30 процента заквасена сметана;

седем лъжици карамелизирано кондензирано мляко.

За глазура:

какао-порошок — 90 гр.;

три больших батончика «Сникерс»;

седем супени лъжици мляко;

три лъжици масло "Селски".

Метод за приготвяне:

Сложете охладената заквасена сметана в бича и започнете работа с миксер, като първоначално зададете минималната скорост. Постепенно увеличавайки скоростта, на лъжицата въвеждаме сварено кондензирано мляко. Ние побеждаваме, докато не получим буйна маса.

Поставяйки на купчинка подложка от торти, гъсто ги покрийте с крем, приготвен от заквасена сметана. Ние не смазваме горния цилиндър, ще го покрием с глазура от баровете.

Режете пръчките на парчета, добавете ги в тенджера. Добавете какао на прах, масло и мляко към шоколада, сложете го на най-ниския огън. Загрява се, понякога смесете сместа. След като сме постигнали хомогенност, ние даваме на глазурата да излезе за минута, ние го оставим настрана от огъня и нека леко да се облекчи.

Изсипваме топлата "сладка" глазура на върха, не сметана със сметана, тортата и внимателно я изравняваме. Оставя се утайката в продължение на два часа, за да се импрегнира при стайна температура.

Бисквитена торта с торти и кондензирано мляко - "Пияна череша"

съставки:

опаковане на тъмни бисквитни торти (две заготовки);

бурканче от цялото кондензирано мляко;

половин килограм пресни или замразени плодове, череши;

половин чаша захар;

пакет от кремообразно "традиционно" масло;

три лъжици натурално какао на прах;

половин чаша коняк;

две супени лъжици маслено мляко или сметана с подходящо качество.

Метод за приготвяне:

На добър час, около час и половина, преди да започнете подготовката на тортата, изсипете добре размразен или свеж корен от череша. Плодовете трябва да бъдат напоени с алкохол и това отнема време.

Почукахме 200 грама омекотено масло с кондензирано мляко до пухкава.

Пригответе от гъбата торта основата за тортата. За да направите това, на всеки детайл, който се отдръпва от ръба с два сантиметра, правим дълбоко, но сляпо нарязан. По-нататък, в центъра, също не реже до края, ние отрежете бисквита в квадратчета и внимателно ги изберете с лъжица. Резултатът трябва да бъде две заготовки като купа.

От избраните парчета бисквита приготвяме трохи с ръце - разбиваме ги на малки парченца.

Слагаме маринованата череша в мушама и го оставяме да изтече в продължение на пет минути.

Свързваме изсушените плодове с крем, добавяме бисквити, разбърква се добре.

Приготвената маса е разделена на две части и я запълваме с готови бисквитни заготовки. Веднъж изравнени, лепете и двата торта заедно, така че пълнежът да е вътре.

В малка тенджера, при минимална топлина, разтопете останалото масло. Добавете какао и захар, като разбърквате непрекъснато, бавно изливайте глазурата до леко удебеляване, около 2 минути.

Изсипете топлата черешка върху тортата, внимателно натискайте с широк нож върху цялата повърхност и я оставете да замръзне при стайна температура. Слагаме тортата в хладилника до дванадесет часа.

Торти с торти и кондензирано мляко - съвети за готвене и съвети

За да разваляте най-обикновения крем за торта от торта с кондензирано мляко, може да се получи масло с лошо качество. Продуктът трябва да бъде не само с най-висок процент мазнини, но и без билкови добавки. Използването на масло с лошо качество може да доведе до разслояване на кремообразната маса и подобен дефект е почти невъзможно да се коригира.

Ако по някаква причина, дори ако използвате висококачествено масло, кремът е ексфолиант, поставете го за известно време в хладилника. Когато кремната маса се сгъсти, поставете я на сито и отново я разбъркайте, след като цялата суроватка излезе.

Share:
Comments