Сватбен букет със собствените си ръце (снимка): как да

Подготвяйки тържествено събитие, бъдещите младоженци мислят за много дреболии. Всичко за празника трябва да е перфектно. Жената купува нов костюм с игла. Невестата е рокля? Няма значение как е. Момичето трябва да мисли за завесата, за бижутата за роклята, за обувките, за жартиера, за косата, за маникюра и ... за шикозния сватбен букет. Магазините са изпълнени с модерни времена с разнообразие от цветове и декорации за тях. Защото прекрасен букет е наистина възможно да се направи сам и по ваше желание и да се спести на това прилична сума пари.

Сватбен букет "Френска целувка" с цветя от собствените си ръце

Букетът включва цветя от лалета, рози и божури. Това са много красиви цветя и излъчват деликатен приятен и забележим аромат.

Инструменти и материали: розови храсти ярко жълто, лалета виолетово, розово пионено оформено жълто, матиолитна фучсия, блузи азиатски, зелена лента (декоративна хартиена лента с лепило), лента, дантелена лента, ножици, лепило ,

Стъпка 1

Централната част на сватбения букет се събира от ръцете. Състои се от лалета, матиоли, рози с форма на пион. Ставите на тези цветя са увити в декоративна лента.

Стъпка 2

Останалите цветя се добавят към букета. Тъмните пъпки са разположени в близост до светлите. Големите пъпки се вписват в малки пъпки. След успешна комбинация стъблата отново се увиват в декоративна лента.

Стъпка 3

Стъблата от всички цветове се нарязват на една и съща дължина.

Стъпка 4

Сега можете да украсите букета за булката със собствените си ръце с декоративни елементи. За тази цел са взети подготвени вретища и дантели. Те се увиват около стъблата, както е показано на фигурата. Можете да поправите тъканите с лепило. Не се препоръчва използването на щифтове, които могат да се разкопчават в най-неподходящия момент, и лепилна лента, която ще създаде ненужно отблясъци на сватбените снимки при портретни снимки. Освен това, шотът разваля впечатлението за скъп букет.

Сватбен букет "Rendezvous" на portbuketnitse собствени ръце

В случай на много дълъг празник, се препоръчва да се използва portwort за цветя. Има резерв от вода, за да запази свежестта на цветята. Това устройство тежи малко и изглежда много естетически. Най-често се използва в сватби в европейски стил.

Инструменти и удобни материали: цветя и зелени (рози, aspidistra), портук, гъба, сатенена лента, усукана усукване, двустранна самозалепваща лента, хартиена лента (декоративна хартиена лента с лепило), тел, лепило, ножица.

Стъпка 1

Флоралната гъба се спуска във водата и се вмъква в портукета.

Препоръчително е да поставите хартиени кърпи в крачето на портюка, така че водата от гъбата да не тече навън, но максимално да увеличи влагата за най-дълго време.

Стъпка 2

Поставете листата на аспидстрата в букета и ги фиксирайте с лентова лента. Краката на портюкета е увита в сатенена лента, чийто връх може в крайна сметка да се наведе под лентата.

Стъпка 3

Оформяне на цветна композиция за сватбен букет със собствените си ръце. Дългите стъбла на розата са нарязани на 6 см. Цветята се вмъкват в портукета. Препоръчва се да направите това в посока от ръба към центъра. Малките цветя ще бъдат фиксирани най-после.

Необходимо е плътно прилепване пъпки един към друг. В противен случай си струва да ги фиксирате с тел.

Букетът е декориран със зеленина, чиято употреба подтиска деликатните цветове на венчелистчетата в големи количества. Всичко трябва да бъде умерено.

Готовият сватбен букет се съхранява на хладно място до тържественото събитие.

Сватбен букет със снежнобял хризантеми

Такъв невероятен букет ще задоволи сватбената рокля с подчертан дантелен шаблон. В този случай обкръжението ще създаде усещане за единство и целостта на целия образ на нежна булка.

Инструменти и материали: хризантеми в количество от 3 броя, изкуствени цветчета от бял цвят в количество от 7 броя, цветни тел, туид и юта, плитка или панделка от кафяв цвят, лепило, клещи, телбод, копчета.

Стъпка 1

Изкуствени цветя нарязани листа.

Те се подреждат на три части. Последното цвете се вмъква в центъра на сватбения букет със собствените ти ръце. То трябва да се намира над останалите.

Стъпка 2

Хризантемите се вмъкват на различни места възможно най-хармонично.

Стъпка 3

Флоралната жица обвива стъблата в цветен букет на няколко места. Ако е необходимо, стъблото може да бъде нарязано на една и съща дължина.

Стъпка 4

Украса на букет. Лентата се обвива около стъблата отдолу нагоре, където е закрепена към бутона с лепилото, както е показано на фигура 6. За надеждност се препоръчва допълнително да се фиксират елементите със сечерник.

Tweeded тел върти стъблата. Този процес вече е напълно творчески. Върховете на жицата се крият здраво в букета.

Сватбен букет «Lesnaya skazka» със собствени ръце

Букетът е изработен от изкуствени цветя. Ако желаете, можете да добавите няколко живи рози.

Инструменти и материали: цветя, бреза, лепило, канапи, декоративни телчета, лента за хартия (декоративна хартиена лента с лепило), клещи, декоративни орнаменти.

Стъпка 1

Цветята и листата са внимателно подбрани за букет. Стъблата и допълнителните листа са отрязани върху тях.

Стъпка 2

Стъблата от големи цветя са увити с лентова лента.

Стъпка 3

Има хармоничен букет. Големите цветя се комбинират с малки, тъмни - със светлина.

Стъпка 4

Стеновете на сватбения букет се превръщат в лента, след което се изрязват на една и съща дължина.

Стъпка 5

Дъното на букета е украсено с брезова кора, чиито краища са фиксирани върху лепилото. Beresta е украсена с нишка, увита около няколко слоя. Ако желаете, можете да лепирате декоративния елемент под формата на брошка.

Нежен и сладък букет се оказа подходящ за всяка булка.

Share:
Comments