Съпругата на олег меншиков разказва за техния брак

Олег Меншиков - един от най-"затворените" вътрешни актьори. Той рядко се появява на социални събирания и дори по-рядко говори за личния си живот. Но тайната на завесата все още беше открехната. И това беше направено от съпругата на актьора Анастасия.

Жената казала, че за пръв път се е срещнала с Меншиков на концерта на Михаил Жванесски. Това беше на 14-ия ден на Свети Валентин. Анастасия имаше букет от бели рози, от които Олег шеговито започна да яде венчелистчета и след концерта попита момичето за телефон, признавайки, че е първата от много години, с която реши да изгради връзка.

Скоро след като се събраха любовниците, решиха да се оженят. Според Анастасия сега тя получава много топлина и внимание от Олег, въпреки че признава, че Меншиков е доста труден човек.

Единственото нещо, което засяга съпругата на Меншиков е професионалната липса на търсене. Анастасия смята, че е невъзможно да прибегне до помощта на известния си съпруг и не получава обичайните оферти от директорите, макар че по някое време завърши успешно GITIS.

Share:
Comments