Ситуацията около "новата вълна": друг абсурд на дана

Дана Борисова никога не се отличаваше от мисълта за това, за което говореше. Във време, когато руски певци са симпатични на колегите си, които са включени в "черния списък" на Латвия и по този начин не им е дадена възможност да посетят "Новата вълна", Борисова признава любовта си към певицата Валерия.

Нека припомним, че Латвия забрани на Олег Газманов, Джоузеф Кобзон и Валери да посетят "Новата вълна" поради позициите си по отношение на Украйна. Посочените изпълнители според мнението на латвийската партия са "против Украйна".

Композиторът Игор Крутой направи изявление, в което твърди, че конкурсът трябва да се проведе, както преди, в Jurmala, независимо от санкциите.

Дана в своя блог изповядва любовта си към уважението към Валерия като изпълнител и майка. И призова да не обръща внимание на "завиждащите", които не я пускат в "Новата вълна". Борисова нарече Валери "диамант на нашата сцена" и предсказа "завистни лица", които не й дадоха предпочитание да посещават Латвия, че вече утре никой няма да си спомни имената.

Share:
Comments