Семейството на осборн и лейди гага се сблъскаха с публично

Семейството на Осбърн не се уморява да шокира обществеността. Този път представители на американския шоу бизнеса обсъждат "Междузвездни войни", в които участват поп дива Лейди Гага и клана на семейство Осбърн. Започва с факта, че дъщерята на легендарния хеви метълър Кели Озбърн критикува появата на лейди Гага, намеквайки за евентуална бременност на певицата.

Естествено, лейди Гага не остана безмълвна и отговори на опонента си с отворено писмо, осъждайки самата Кели за негативизъм и "хиперкритика". Дойдох в списание "Е!", В модния отдел, в който работи Кели. "Твоята работа е затънала в рейтингите на красотата, осъждането и критиката."

За любимата си малка дъщеря Мамочка Шарън се изправи. Тя притискаше лейди Гага с "месни рокли" и нелепо якета от кожи. "При вида на кожата ти съм отвратен, мислейки за нещастните животни, които бяха жертвани за твоя образ".

Шарън обвинява поп дива, че е недостатъчно вярна за другите хора и е поискала: "Спри да се опитвате да станете обществени и да носите кожи, престанете да подтиквате феновете към Кели и други известни личности." Аз играя честно, скъпа ми, кажи ми дали има желание да продължи диалога. Бих искал да отбележа, че Шарън е частично прав, тъй като всички знаем, че Лейди Гага дължи успеха си на външното си недоволство.

Share:
Comments