Розови сирена ролки от 4 съставки - всичко е брилянтно!

Искате ли да знаете колко лесно и бързо можете да подготвите рулони за домашно сирене и да угодите на роднините си с вкусни сладкиши? След това изучавайте нашата стъпка по стъпка рецепта.

Вкусните сладкиши не винаги означават нещо сложно от купчина съставки. Сиренето за сирене се придвижва към това потвърждение. Тези гевреци могат да се наричат ​​експресна версия, когато искате, нещо вкусно и сладко.

Как да подготвим рулони за домашно сирене, ще разкажем по-долу подробно и с поетапни снимки. И на първо място, да кажем, че извара за това печене ще отговаря на всички - мазнини, сън, домашно приготвени, магазин. Също така ще ви трябва масло или добър маргарин за печене. Такива багели са добри сами по себе си, но можете също да добавите пълнеж към тях. Например, поръсете багели със захар и канела, добавете нарязани ядки, конфитюр.

съставки:

Вино сирене - 200 гр

Масло - 200 гр

Мука — 200 г

Жълтъци - 2 бр.

рецепта:

Съставките не съдържат захар, но можете да го добавите към самата тестото или да поръсите кошерите отгоре. Вече имате избор. Може би подготвяте рогуелики от извара сладка маса, тогава захарта няма да е подходяща.

Така че маслото за багели трябва да се омекоти и затова е необходимо да го извадите от хладилника по-рано и да го отоплите до стайна температура. В купа комбинирайте брашното, извара и маслото, за да нарязвате на парчета.

Ръчно триене на масата на извара, брашно и масло. Хомогенната маса не работи веднага. Когато парчетата масло вече не се усещат, добавете жълтъците към тестото.

Сега тестото може да се месят на масата, като се налива брашното според нуждите. Но ако имате сухо извара, брашното може да не е необходимо вече. В крайна сметка трябва да получите гладка топка тесто. Изпращаме го в хладилника за половин час.

След половин час изваждаме тестото и го разделяме на 2-3 части. Всяка от тях се включва в кръгла торта. Нарежете го на 8 или 12 парчета. Всяка част е усукана от ръба до центъра. Оказва се, че е малък сладък рогюел. Размерът на багелите зависи от ширината на сектора.

Поставяме всички багели върху лист за печене, покрит с пергаментна хартия, и ги печем за 25-30 минути при 210 градуса. Фокусирайте се върху розовия цвят на багелите.

Завършеният рогалик се охлажда и се сервира в лека закуска с конфитюр. Бон апетит.

Брой порции - 6

Време за готвене - 1 час и 20 минути

На 100 г:

Протеини - 9.26

Мазнини - 30.92

Въглехидрати - 24.34

Ккал — 412.31

Share:
Comments