Последно благородна ерген принц гийом от люксембург се ожени

Тридесет години на принц Гийом от Люксембург от името на юридическо брак ще бъде комбиниран с графиня Стефани де Lannoy, който идва от Белгия. Повечето хора мислят, те просто идеален един до друг и един прекрасен чифт.

В допълнение, уникалността на този съюз е, че принц Гийом се ожени за момиче не е от средно аритметично на семейството, тъй като често напоследък се случва на много короната принцове на европейските кралски къщи, като представител на белгийската аристократично семейство, наброяващо древна история.

За първи път Стефани и Гийом срещнаха преди почти осем години, а заедно те имат три години. Предстоящи пищна и красива сватба ще се проведе в продължение на два дни. Гражданската церемония Гийом и Стефани се проведе днес. Решихме да организираме триумф в кметството, противно на съществуващата традиция да проведе подобни събития в Двореца на херцозите Grand. Той е бил в сградата на общината в деня на церемонията по граждански брак Стефани де Lannoy стана собственик на Люксембург националност.

Най-важното и значимото събитие в предстоящия празник сватбата ще се проведе тази събота. Lush церемония ще се проведе в Катедралния храм Нотр Дам де Люксембург. На тази покана значимо събитие, което вече имам всичко кралските домове в Европа. Научете също за това къде Стефания и Гийом прекарат медения си месец, тя все още не е възможно. Тази информация се внимателно скрит.

Share:
Comments