Певицата кеша написа мемоарите си за себе си и за шоубизнеса

Сингър Кеша (Кеша Роуз Себерт), която се втурва в света на музиката, ще се появи на феновете си сега и като писател. Вече на 20 ноември, полковете на музикалните магазини се допълват с книга, в която младата певица ще разкрие много тайни за успеха й.

Автобиографичните мемоари на 25-годишната поп дива струпват читателя в света на шоубизнеса - ярки, буйни, но в същото време трудни и непростителни грешки. Вероятно сте чували гласа ми по радиото, виждал ме на сцената и на червения килим или в клип, но това е само част от историята. "В тези страници ще ви покажа пълна картина на това, което наистина е моят живот. не толкова бляскава и не толкова красива, но всичко е истинско. "

Кой знаеше, че незабелязаната сервитьорка на Лос Анджелис ще се превърне в мега звезда в продължение на три години, чиито песни се пеят от всеки втори човек по целия свят. Книгата "Моят луд красив живот" ("Моят луд красив живот") ще покаже какво е животът на известните хора и къде е границата между сцената и обикновения живот.

"Понякога ми се струва, че съм живял в продължение на десетилетия през последните няколко години."

Кеша ще се появи пред феновете си така, както е истинска, истинска, без грим и патос. Детските снимки, снимка на училищния албум, както и илюстрации от последното си турне ще помогнат на читателя да разбере същността на певицата, нейната творческа еволюция и многообразния талант.

Успоредно с издаването на книгата ще бъде пусната нова Kesha CD, наречена "Warrior", втората вече. Известни и уважавани изпълнители като Иги Поп, Патрик Карни, Грег Курстин, взеха участие в записа на тази компилация.

Спомнете си, че дебютът на актрисата и нейните топ петна в класациите се състояха благодарение на композициите "TiK ToK", "Любовта ми е моето лекарство" и "Blah Blah Blah", включени в първия албум "Animal" 2010.

Share:
Comments