Певицата адел е в очакване на първото си дете

24-годишната певица Адел, която бързо и смело се промъква в музикалния свят, чака първородния й приятел. Бъдещата майка и нейният 38-годишен любовник, Саймън Конецки, се опитват да не рекламират "интересната" позиция на художника. Младата поп дива е чувствителна към сегашното си състояние, избягва мига на камерите и отказва предложения от досадни репортери да дадат друго интервю.

И въпреки че сега тя и нейният граждански съпруг водят доста изолиран начин на живот, кариерата на певеца продължава неуморно да се движи нагоре. Новият сингъл "Skyfall" е най-яркият пример. За да създаде тази композиция, Адел прекарва много време и енергия. Това не е изненадващо, защото следващият филм "Bondiades" (между другото, вече 23-то поред) ще носи същото име - "Skyfall".

Британската актриса дори се запознава със сценария на нова серия за Джеймс Бонд. Но как иначе, защото новата песен ще бъде основната тема на предстоящия филм и неговото истинско украшение. Въпреки работата си, Адел активно се готви за майчинство и скрива секса на нероденото дете.

Адел стана известен по целия свят, благодарение на популярния хит "Rolling In The Deep", който стана усещане и получи основната награда на церемонията по връчването на наградите от Лондон на 9 октомври. За една година и половина от датата на ротация тази песен е звучила повече от 2 милиона пъти. Многобройни радиостанции и телевизионни канали бяха изпълнени с молби от феновете да слушат отново и отново любимата си музика.

Само в САЩ тази мега песен за седем последователни седмици беше лидер в хит парада и още 65 седмици в топ 100. Диск "21", написан в съавторство с Пол Епсуърт, донесе на Адел още няколко награди от наградите на BMI. По-специално, песните й "Някой като теб" и "Подай огън към дъжда" също бяха отбелязани от авторитетно жури.

Share:
Comments