Олга бузова говори твърде много

Олга Бузова и съпругът й Дмитрий Тарасов прекарват много време отделно един от друг. Дмитрий е футболист и често е зает с мачове, тренировки, тренировки и Олга постоянно е зает с презентации, партита и снимките. В допълнение, тя има собствена марка дрехи и тя трябва да направи своя дизайн. Но разделянето често е полезно за двойките - срещите след тях са много приятни.

Наскоро двойката посети представянето на видеото на Дмитрий Даниленко за песента "Silence". Презентацията се проведе в един от московските ресторанти. Предполага се, че тя ще бъде посетена от Виктория Боня, звезда на видеоклипа, но тя не може да го направи. Но вместо Виктория в институцията Бузова изведнъж се появи със съпруга си. Както по-късно заявиха двойката, те не бяха наясно, че тук се случва събитие и отидоха в ресторанта за вечеря съвсем случайно.

Олга няколко пъти даде интервюта на различни телевизионни канали, в които тя каза, че те уважават Mitya Fomin и искрено желаят този клип да е хит. Но след като гледаше клипа, Бузова беше убедена, че е казала на журналистите съвсем различно, защото клипът не принадлежи на Митя Фьоменко, а на Дмитрий Даниленко.

Share:
Comments