Магнезия за отслабване и почистване - как да се прилага

Магнезия - полезно лекарство за отслабване. Единственият прием на тази сол мощно прочиства червата, намалява апетита, елиминира отока. Въпреки, че тя не изгаря мазнините, всяка диета с нея дава повече ефект. И е полезно не само да се пие, но и да се използва като средство за вани.

магнезия

Действие Магнезии

Магнезия е горчив вкус на сол, чието химическо наименование е магнезиев сулфат. В медицината неговият разтвор се прилага интравенозно или интрамускулно за понижаване на кръвното налягане, лечение на мускулни крампи, повишен тонус на матката и нервно напрежение, а също и като диуретик. Това лекарство се счита за едно от най-безопасните, защото се използва дори по време на бременност.

Ако имате нужда от магнезий за отслабване, тогава трябва да използвате лекарствата, продавани в аптеката. Опаковката от 25 грама съответства на единична доза за възрастен. Прахът от магнезий се разрежда в половин или цяла чаша вода и се пие веднага след разтварянето на кристалите.

Получава се разтвор, при който концентрацията на солта е 12,5 или дори 25%. Това е много. За сравнение, това е като питейна вода, в чаша, от която са разредени 10 чаени лъжици сол. Такава мощна лаксатива раздразнява червата, ускорява прогреса на храната и предотвратява поглъщането.

Освен това солта извлича много вода, така че изпражненията ще бъдат чести, изобилни и течни, както при чревната инфекция. Тя помага да се отървем от скритото и очевидно подуване, и следователно, няколко килограма, буквално за няколко часа. И тъй като диарията неизбежно губи полезни микроелементи, за няколко дни има обща слабост и рязко намален апетит.

В допълнение Магнезия има силен холеретичен ефект. След приемането му жлъчката се изхвърля в червата, като се изчиства от натрупаната шлака.

Оказва се, че самият наркотик не изгаря мазнините, но помага за очистването на червата и от няколко килограма, поради лаксативното и диуретичното му действие. И дори еднократният му прием отдавна бие апетита. Ако в този момент се наблюдава нискокалорична диета, ефектът ще бъде забележим.

Колко често да приемате магнезий за отслабване

Важно е да запомните една особеност: Магнезия гони жлъчката и жлъчката е необходима за смилане на мазнините. Ако поне два дни преди приемането на Magnesia не ограничавате употребата им, можете да претоварите черния дроб. Също така е необходимо да се изключат туршии и маринати: всъщност червата и без това ще имат трудно време от солевия концентрат Магнезиев сулфат.

Поради това е по-добре да използвате лекарството не през първия ден на нискокалорична диета, но през втората седмица. И евентуално най-малко една седмица след това, също ядат само ниско съдържание на мазнини и леко солени храни. Поради силния дразнещ ефект на лекарството върху чревната лигавица, приемането на сол повече от веднъж на всеки 2-3 месеца не се препоръчва.

Важно е да запомните

Ако страдате от холелитиаза, Магнезия може да предизвика атака на чернодробните колики. Следователно, не може да се приема, както при стомашни язви, възпаление на червата.

Тъй като загубата на соли и изобилие от изпражнения води до дехидратация на тялото и причинява слабост, по-добре е да прескочите атлетичното обучение за поне една седмица.

Ванна с Магнезией

Ако смесвате 4 пакетчета магнезий, 0,5 кг морска сол и сол за маса и получената смес се разрежда във вода с температура 40 градуса, вие получавате добра релаксираща вана. Тя трябва да се взема в седнало положение, в продължение на 25 минути, като се внимава сърцето да не потъне във водата. В допълнение към релаксацията, подобна баня ще пречисти порите на кожата, ще премахне отока и токсините, ще облекчи главоболието и понижи кръвното налягане. И всичко това ще доведе до магнезия. За загуба на тегло е полезно да правите поне 10 процедури дневно или всеки ден.

Прочетете на:

  • Безопасни добавки за отслабване
  • Ефективни хапчета за отслабване
  • Какъв инструмент Turboslim да избере?
Share:
Comments