Либърти рос блесна на подиума, ранявайки съперника си

Ако изглеждате добре - това е най-доброто отмъщение, а след това Либърти Рос просто успя в това.

Измамената съпруга на режисьора Рупърт Сандърс обърна внимание на невероятния си вид в събота в Седмицата на модата в седмицата на модата на Mercedes-Benz в Ню Йорк и показа на света, че въпреки скорошния си роман на съпруга си с актрисата Кристен Стюарт, за цял живот.

33-годишната актриса се разхожда по модния подиум на модното шоу на дизайнера Александър Уанг в Midtown, допълвайки зрелищната колекция на творческия дизайнер с бляскавата си красота и искрите ентусиазирани настроения на фенове на модата.

Тъмната й коса беше изпържена за прав раздяла, а ъгловото му алектическо лице беше почти без грим. Рос бързо се разхожда по модния подиум в зашеметяващи рокли от Александър Уонг, който удари тълпата със своите футуристични силуети и умело творчество.

Колко зашеметяващи бяха рокли? Опитайте се да си представите: във финала Уонг изключи светлините, за да покаже, че някои рокли наистина блестят в тъмното!

Разбира се, грандиозният "Свобода Рос" не се нуждаеше от тъмни рокли, за да покаже блестящата си красота. Тя не се скри в сянката в тези дни след скандала.

След като признаването на Кристен Стюарт стана публично оповестено в интернет, Рос силно се обяви в няколко филмови премиера, като по този начин потискаше прекалено тънките намеци за възвръщане на независимостта, се появи на публиката в отлична форма - и без сватбения пръстен.

Сега тя може да добави към този списък на своите победи "страстна пропаст на подиума". Ах, сладко отмъщение! Тя винаги ще бъде на мода.

Share:
Comments