Кармен електра - биография, кариера, личен живот, интересни

Тара Лий Патрик, известна като актриса, певица, модел, танцьорка Кармен ЭлектраРоден 20 април 1972 в Sheronvil (Охайо). Баща й Хари е бил китарист и певец майка, Кармен така от ранна възраст е бил известен в света на шоу-бизнеса. Кармен е израснал най-малкото дете в голямо семейство, тя има двама братя и три сестри. Когато тя е на девет години родителите, виждайки таланта на дъщеря си и я даде на училището по изкуства, където учи пеене и танци. С 10 години Кармен мечтал Бродуей, но в продължение на много години обучението си толкова уморен от мюзикъли, че веднага след като завършва гимназия, тя се срещна и отидоха да изгради кариерата си в сърцето на Лос Анджелис шоу-бизнеса.

Кармен Електра е началото на звездна кариера.

След няколко прослушвания Кармен Електра е приета в младежката рап група, с която изпълнява в нощни клубове в Америка. Един ден, по време на едно от изпълненията му в клуба, Кармен запознат с популярната поп певица Принс, който е видял таланта и отлична момичето външни данни й предлага място резервен певец в екипа си. Това стана, след като принцът е казал, че това е много подобен на Кармен, Тара и решава да смени името си и става Кармен Електра (Електра - е в чест на любимия гръцката богиня). Принц беше за Кармен "Кръстникът" в света на шоу-бизнеса и дори я покани да запишете собствения си солов албум, но първият, който дебютира като певец Кармен стана неуспешен. Но приятелството с принца донесе на момичето голяма услуга за кариера и популярност. Тя е забелязана и името Кармен Електра периодично се появява в новината светска хроника. Кармен започва да бъде поканена на различни телевизионни предавания, да се появява в реклами, на кориците на лъскави списания, включително Playboy. И през 1995 г. Кармен Електра бе поканена на ролята на водещото телевизионно шоу на MTV "Singled Out". Тя изглеждаше страхотно на екрана, той е донесъл някаква оригиналност в програмата, в следствие на които рейтингите на появи на моменти и Кармен Електра стават разпознаваеми и популярни.

Кармен Електра - набира популярност.

През 1997 г. популярната водеща и красива красота Кармен Електра предлага да участва в популярния телевизионен сериал "Спасители Малибу". Еlectra красиво играе ролята на красота, която дойде в големия град в търсене на щастието си и продуцентите предлагат на актрисата петгодишен договор. Кармен Електра беше добре приета от публиката и стана известна Холивуд.

След работа в поредицата актрисата Cinema Electra започва да получава много предложения. Тя участва във филма "Отличен хамбургер" през 1997 г., следвана от роли във филмите "Брачни игри на Земниците", "Страшен филм", "Старски и Хъч", а през 2004 г. Кармен Електра получава предложение да се появи в продължението на популярния филм " Търговията на едро е по-евтина от 2 ".

Кармен Еlectra не е тази актриса, която е играла една роля за една нощ става филмова звезда. Тя уверено отива на най-високата си звездна среща на върха в Холивуд и вярва, че все още предстоят ролите й.

Кармен Електра - най-важната роля.

За творческата си работа Кармен Електра се появи в редица телевизионни предавания, серии и филми, сред които най-значителното влияние върху кариерата си актриси роли в такива филми

- "Спасители Малибу" (1997-1998) - "Войниците на съдбата" (1998) - "Много страшен филм" (2000) - "Вирусът на любовта" (2001) - Дъщерята на моя шеф и Хъч "(2004) -" Американски татко! " (2005) - "Вечно лято" (2005) - "Евтини едро 2" (2005) - "Страшен филм 4" (2006) - "Запознайте се със спартанците" (2008) - "Бакалавърска партия в Ню Орлиънс".

Кармен Електра е личен живот.

Скандална, изключителна, винаги изненадваща луксозна красота Кармен Електра е ярък човек за журналисти, които винаги са щастливи да споделят обществените пикантни подробности за личния живот на Кармен Електра.

През 2000 г. Кармен Електра се отличава с най-бързия брак. Излизайки за известния баскетболист Денис Родман, една седмица по-късно Кармен подаде жалба за развод. Кармен е велик почитател на партии и се смята за най-секси жена на планетата. Близо до нея винаги има много мачо, които искат да спечелят сърцето на изразителна красота.

Кармен Електра има кратка романтика с Томи Лий. Веднага след като се разделиха, Кармен Електра е втората, за да се ожени за музиканта Дейв Наваро. Но бракът им трае само пет години, а през 2006 г. се разделиха. Буквално една година след развода, Кармен получава третото предложение за ръка и сърце от новия си приятел-музикант Роб Патерсън. Неминуемо мислене Кармен Електра се съгласява за трети път да се ожени.

Кармен Електра - интересни факти.

  • След като майката на Кармен Електра умря от мозъчен тумор, Кармен организира благотворителна фондация и днес, като част от работата си, помага на всички пациенти, особено на децата, страдащи от това заболяване.
  • Интересното е, че известният червен бански от серията "Спасители Малибу" Кармен Електра все още се съхранява у дома в рамка под стъклото.
  • Като дете, Кармен сериозно се занимаваше с ю-джицу и победила момчетата доста често.
  • Кармен Електра пусна своя видео-комплекс от упражнения "Carmen Electra: Streptiz + Aerobics", който стана много популярен сред жените, които искат да имат не само такива форми като Кармен, но също така имат същата благодат и сексуалност.
  • Кармен Електра е истински фен на пластичните процедури.
  • Напоследък Елтра работи като писател и представя книгата си на обществеността - "Как да стане секси".

Кармен Електра е днес.

Днес една от най-популярните личности на шоубизнеса Кармен Електра активно участва в голямо разнообразие от проекти. Тя води телевизионно шоу, изстрелва се в реклами и участва в два нови филмови проекта. И, разбира се, Кармен не забравя за благотворителните си дейности. Така че тази пролет, като част от благотворителната фондация "Кармен Електра", София Лорен и Анди Макдоуъл посетиха московските клиники, където се лекуват раковите пациенти.

Кармен Електра е талантлива, много красива, преливаща жена, която изненадва и очарова с нейната ексцентричност. Тя иска да се опита да постигне много. И знаейки разнообразните таланти на Кармен Електра, можете уверено да кажете, че тя има огромен успех и популярност пред нея.

Share:
Comments