Как анита цой става тънка

Певицата Анита Цой, тъй като никой друг няма право да дава съвети на тези, които искат да отслабнат. Решавайки да промени себе си и живота си, Анита Цой загуби 50 килограма! Певецът е сигурен - диетичните добавки, радикалните диети и гладът по този въпрос не са помощници. Само подходящо хранене, пълна промяна в хранителното поведение.

В интервю за списание "Сексът и градът" Анита Цой споделя някои от тайните си: "Не ям след шест часа. В противен случай всичко, което се яде, започва да се натрупва под формата на мазнини в най-ненужните места. Често, но малко по малко, така че да не се простира на стомаха. На всеки два часа можете да се хвърлите в 250 грама полезни и съвместими продукти. Например, хляб и зеленчуци, месо и зеленчуци, риба и зеленчуци ... Въпреки че понякога не мога да устоя и да ям ... черен хляб с бекон. Бих бил луд, ако винаги се подчинявах на правилата.

Когато трябва бързо да загубите няколко килограма, затегнете бедрата и задните части, Седя на протеинова диета, Дневната дажба е седем грейпфрута и седем яйца, или по-скоро протеините от твърдо сварени яйца. На сутринта пия чаша вода (без газ) при стайна температура. И тогава всеки час ям грейпфрут, после белтъчини. В този случай трябва да се откажете от сол, кафе и чай. Тогава тялото ще бъде без токсини и излишни мазнини. Но такава диета не може да се злоупотреби, максимум три дни. "

Share:
Comments