Изпълнител на ролята на купитман в поредицата "стажанти"

Изпълнител на венерическа болест лекарят Иван Kupitmana от поредицата "Стажанти" Вадим Demchog скъса със съпругата си Вероника. Въпреки факта, че инициатор на развода е Вероника, тя продължава да живее в същия апартамент с Вадим, защото тя не е имал пари да наемат свои собствени жилища.

Вероника каза, че по времето, когато се запознава с Демчог, вече има сериозна връзка с "много добър човек", бизнесмен, готов за всичко. След това, според Вероника, тя реши да не бърза с сватбата и децата, отношенията започнаха да се влошават. Постепенно осъзна, че Вадим е истинската й любов. Вярно е, че има информация, че Вероника силно украсява ситуацията. Според слухове Демчог не го е отблъснал от милионер, а от обикновен колега актьор.

Започвайки да живее с Вадим, Вероника разбра, че актьорът на първо място не е, а работа и приятели. Имаше и слухове за предателството на Демчог. Вероника започнала да изразява недоволство на публиката, поставяйки съпруга си в неудобно положение. Връзката на двойката се влоши, а после станаха по-добри, но постепенно стана ясно, че не могат да бъдат заедно - Дечко не може да стане примерен съпруг на Вероника. Бракът се скъса, но бившите съпрузи продължават да живеят заедно.

Share:
Comments