Излишно готвене като в детска градина - много вкусно и

Много лек, ефирен и великолепно готвене, както в детска градина, не е мит!

Той със сигурност ще работи във вашата кухня, ако притежавате няколко тайни за подготовката му.

Такъв деликатес е идеалното ястие за закуска или закуска, на която се наслаждават не само децата, но и възрастните, които се чудят за своята сочност и блясък.

Съставът на много сладки бонбони включва: стафиди, сушени кайсии, брашно и т.н., но ще се опитаме да подготвим класическа версия на десерта (това е купичката, която традиционно се сервира на децата във всяка детска градина), към която следващия път Можете да добавите любимите си съставки на базата на предишен опит.

Ще ви трябват 4 порции:

- 300 г извара;

- 2 пилешки яйца;

- 100 ml кондензирано мляко или 100 g гранулирана захар;

- 3 точки от l. брашно от грис;

- 2 щипа сол;

- източване. масло за смазване на матрицата.

След като сте решили да приготвите извара като детска градина, първо купете извара и се уверете, че го опитате, преди да купите, в противен случай рискувате да придобиете продукт с лошо качество. За печене е добре, че не е твърде мазна и не кисело извара, което няма да даде излишната течност. Разделете пилешките яйца в катерици и жълтъци в различни контейнери. Когато използвате домашни яйца, вашето ястие ще стане по-оранжево на цвят.

Сварете вода и изсипете грис с вряла вода, давайки му време да се надуе, докато сте ангажирани в останалите етапи на готвене. Това е мангата, която ще бъде основата на пшеницата за готвене.

Нарежете извара с вилица и изсипете в него кондензирано мляко или гранулирана захар - какво е на разположение.

Добавете кашкавалът в съд към пилешкото жълтък и разбъркайте цялата маса, за да я направите по-хомогенна. На този етап можете да добавите към тестото стафиди, сушени кайсии и т.н., уверете се, че предварително ги преобърнете в пшенично брашно, в противен случай сушените плодове ще останат на дъното при печене и поради това тестото за варено сирене няма да може да се покачи.

Пилешки протеини се къкат със смесител за около 7-10 минути до кремообразно състояние с няколко щипка сол.

Добавете напомпания грис към смесената смес и каша или камшик със смесител, така че крупът да е равномерно разпределен в цялата маса.

Въведете яйцеобразната маса на протеините с точни движения, опитвайки се да не прекъсвате въздушните мехурчета.

Смажете формата за печене с масло, отидете на страни и излейте в него варено тестото за варено сирене.

Поставете готварката във фурната и печете около 30-35 минути при 180 ° С. Ако внезапно повърхността на касетата вече придобие червеникава кора и когато пиърсинга на дървената клечка за зъби ще се намокри, изключете горното нагряване и още 5-7 минути изпечете ястието на дъното. Готовият готвене се охлажда в продължение на 10-15 минути, без да се изважда от фурната, след което се изважда и изважда от формата върху чинията.

Поръсете десерта с пудра захар и нарязайте на порции, като им приготвяте прясно сварен чай. Бон апетит!

Ако близки и приятели имат повече от 4 души, а след това двойно порции продукти за този деликатес, толкова повече те са бюджетни и не са твърде скъпи. Нека всички да разчитаме заедно заедно:

- 300 грама извара - 25 рубли;

- 2 пилешки яйца - 8 рубли;

- 100 мл кондензирано мляко или 150 г гранулирана захар - 5 рубли;

- 3 точки от l. грис - 5 рубли;

- слив. масло - 5 руб.

Общо: 4 порции апетитни извара, които деца с такова удоволствие ядат в детска градина ще ви струва в 48 рубли., а 1 порция - в 12 рубли, С такива цени този десерт може да се приготвя поне веднъж на ден, приятно за вашата домашна икономична, вкусна и здравословна храна!

Share:
Comments