Естествени хранителни добавки за намаляване на апетита

Когато човек отива за пълна и здравословна диета, се приема, че получава с храна всички необходими витамини, микро- и макро елементи. Въпреки това, тялото ни още известно време - от месец до година - се възстановява, адаптира се към новата храна.

Като презастраховане в случай на липса на полезни вещества, тялото изисква да яде повече, отколкото наистина се нуждае. Той е тук на сцената и излиза тези същите лекарства за намаляване на апетита, те също се наричат ​​"аноректици".

Аз съм разочарован.

Лекарите в някои случаи използват синтезирани химически медикаменти въз основа на сибутрамин под търговските марки "Reduxin", "Goldline" и преди "Meridia". Въпреки това, тези лекарства за намаляване на апетита имат редица странични ефекти и трябва да се използват само при индикации и под наблюдението на лекар.

Какво правят всички онези, които се нуждаят от ограничаване на апетита си без много голям риск за здравето? Като опция можете да използвате естествени средства за апетит - зеленчукови такси, хранителни добавки на базата на естествени и безопасни съставки. Най-добре е да купите пари от апетита на сайта iherb. Има най-голям избор и много ниски цени.

1) Удължаване на живота, естествен контрол на апетита (90 капсули) е препарат на базата на коренови борови ядки. Основната активна съставка е пиноленова киселина. Той стимулира отделянето на холецистокинин и глюкагон-подобни пептид-1-хормони, които забавят храносмилането на храната. В резултат на това усещането за пълнота остава с вас по-дълго.

LEX-89109-1

Продуктът се предлага под формата на капсули, което е достатъчно за един месец дневен прием според схемата от 3 бр. за 30-60 минути преди основния - най-калоричният прием на храна. Също така е добре да приемате капсули вечер заедно с последното хранене. Ако вземете капсула, дори лека вечеря, трябва да сте достатъчно, за да не ставате през нощта и да не бягате в хладилника с наденица. За отслабване е важно да не се забавя последното хранене. Идеалното време е 1800-1900 часа.

2) Два потискащи апетита, базирани на шафран - под формата на дъвка от апетита Гладните дъвчета и капсулите гладки капачки.

РЕБ-37218-1РЕБ-39004-3

Проучванията показват, че шафранът в 100% от случаите намалява желанието за закуски, по-специално за сладки. И колкото по-малко са те, толкова по-стабилно е нивото на захарта и по-малкото калории се консумират на ден. Дъвчащата гума се препоръчва да "закуска" два пъти дневно между основните ястия. Един пакет (30 гума) ще продължи две седмици.

Капсулата в буркана е по-голяма - 60 бр. С предложената схема на прием (1 капсула сутрин и вечер преди хранене), те ще продължат точно за един месец. За по-добри резултати, производителят препоръчва приемането на тези добавки в продължение на поне два месеца.

3) Глюкоманан от клубените на растението Konjak (180 капсули) е източник на растителни влакна, които имат уникално свойство - да абсорбират водата стотици пъти собственото си тегло.

ГАЗ-15589-0

При получаване на храна в стомаха, целулозата набъбва по обем и причинява по-бързо начало на ситост, като по този начин се предотвратява преяждането. Разбира се, можете да консумирате богати на фибри зеленчуци. Въпреки това е по-добре да използвате това високо пречистен наркотик, отколкото да разцепите стомаха си с килограми моркови и зеле. Тази диетична добавка трябва да се приема на 3 капсули с чаша вода 20 минути преди хранене.

4) Супер CitriMax Plus с ChromeMate (90 капсули за 1 месец).

НПК-00130-3

В този Bioadditives от калций, хидроксилимонена киселина (забавя синтеза на мазнини), екстракт от мечо грозде (мечото грозде) включва хром (100 мг или 83% от дневната изискване). Много добре известни специалисти по хранене, като Аткинсън, Kovalkov препоръчват приема на редки елементи, които ефективно премахва зависимостта на захар. Калций също допринася. Ние сме привлечени от сладкиши, не поради липсата на захар в тялото. Причината е различна. Съвременната диета силно подкислява вътрешната ни среда, което води до измиване на калция от костите. Голямо количество сладки изчерпвания и запаси от хром. Дефицитът на тези два микроелемента причинява нездравословни желания за сладкиши.

Поради състава си, добавката убива най-малко две птици с един камък: намалява зависимостта от сладостта и допълва запасите от калций и хром в тялото. Схема на приемане: една капсула половин час преди хранене три пъти на ден.

5) Solgar, хромов пиколинат 500 μg (120 капсули - за 3 месеца) е отделен препарат от хромов пиколинат. От предишното лекарство се отличава главно чрез неговата дозировка. Всяка капсула съдържа 500 μg хром, което е 417% от дневното изискване. Според загубата на тегло, тази хранителна добавка най-добре помага да се справи с недостига на хром в организма, както и да се отърве от мъчителен жаден за сладкиши. В началото препоръчвам това лекарство, особено, тъй като е по-евтино от предишното. Яровете траят три месеца. След това, като превантивна мярка, можете да отидете на предишното сложно лекарство.

6) Solgar, 5-HTP 100 mg (90 капсули). Основното активно вещество е 5-хидрокситриптофан (5-HTP) или аминокиселинен триптофан, предшественик на серотонина - "хормон на щастието".

Това отдавна е добре известен факт - депресията провокира лакомия. И в този буркан - естествено средство за предотвратяване на тъга, а оттам и последващите пътувания до хладилника. И вие не искате да ядете, а настроението естествено се издига.

В допълнение към действителния триптофан, добавката съдържа витамин В6, магнезий, екстракт от корена на валериана. Така да се каже, некалоричен аналог на шоколад. 1 капсула се приема на ден. Дрехите липсват за период от три месеца. Изключителен продукт.

7) Solgar, L-глутамин 1000 μg (60 таблетки). Активното вещество е глутамин. Тази аминокиселина е широко известна в тесния кръг на специалистите по хранене, а нарколозите могат да се каже, че са магическо свойство за облекчаване на пристрастяването. На какво не само от захар, но и от алкохолик. Силно искаше сладък? Моля. Вземете 1-2 таблетки (препоръчвам със сметана) и тягата ще изчезне почти веднага. В допълнение, глутаминът допринася за заздравяването на рани, възстановяване на мускулите след тренировка, помага на черния дроб да извади от организма недоокислени мазнини. За разлика от хромовия пиколинат, който действа по-равномерно през целия ден, ефектът от приемането на тази аминокиселина е незабавен.

8) Nutrex Research Labs, Липо 6Х. Този добавка към апетита е толкова популярен, че периодично завършва на сайта на iherb. Сравнително скъпо лекарство, което обаче се компенсира от неговата ефективност.

NRX-00120-1

Lipo 6X работи на модерна течна многофазна технология, чиято същност е, че най-напред външната обвивка се разтваря много бързо и първичният ефект се проявява след няколко минути. Тогава вътрешната част на капсулата навлиза в калъфа, който се разтваря по-бавно и най-вече с контролирана скорост през деня.

Една от активните съставки на тази диетична добавка е синефринът, безопасен аналог на ефедрин, който ускорява метаболизма, насърчава "изгарянето" на мазнините. В естествената си форма това вещество се съдържа в горчив портокал (Citrus Auranthium). Вторият компонент е безводната форма на кофеин (Безводен кофеин), която се среща в много растения (кафе на зърна, какао на зърна, гуарана). Веществото ускорява метаболизма, увеличава енергийната мощност, като по този начин потиска апетита.

Добавката включва стимулант и афродизиак, като йохимбин, който се получава от същото растение. Това вещество стимулира "изгарянето" на мазнините, подобрява кръвообращението в мастните тъкани, което е важно. В допълнение, йохимбинът повишава настроението. В допълнение, добавката съдържа естествени съставки, които леко стимулират щитовидната жлеза. От нормалната й работа зависи колко бързо ще загубиш мразените паунда. Вземете лекарството трябва да е ясно на инструкциите. Бременни, кърмещи, юноши и неврастени са противопоказани поради високото съдържание на вещества, подобни на кофеин.

9) Hoodia Gordonia (60 капсули от 500 mg) е аноректик, който се получава от южноафриканския кактус Hoodia, който расте само в пустинята Калахари. Основното активно вещество (Р57) изпраща на мозъка сигнал "Аз съм пълен", като по този начин потискам усещането за глад на корена.

MAX-50001-1

В момента целият свят е истински бум. Дали е шега - минус 10 кг на месец. Вземете добавката трябва да бъде две капсули преди хранене или по време на остра атака на глада. Все пак трябва да се отбележи, че трябва да приемате с храна всички необходими витамини, микро- и макроелементи. Тялото не трябва да страда от недостиг на хранителни вещества. Във всеки случай диетата трябва да е пълна.

10) Оригиналните формули на Кристофър, Формула Апетит, 475 mg (100 капсули) е друго патентовано и евтино лекарство. Тя включва такива диви растения като средни бръмбари, боядисване на шафран, както и корени от репей, магданоз, сладник, мандра, ехинацея, листа от папая и черен орех, семена от копър и плодове от глог.

CRO-89111-1

Помага на бъбреците да отстранят излишната вода, успокоява нервната система след стрес, свързан с ограничаването на храната, намалява апетита, доставя щитовидната жлеза с необходимите хранителни вещества. Той има особено лек ефект. Схема на приемане: 2 капсули три пъти дневно.

Всички тези добавки са направени от естествен растителен материал. Производителят отбелязва в отделна линия, че всички те са подходящи за вегетарианска диета. Почти всички лекарства нямат аналози на вътрешния пазар. На Ayerbe можете да използвате кода за отстъпка EZE764 - за да го направите още по-евтино.

Share:
Comments