Джуди денч удари всички с необичайна украса на премиерата на

Във вторник Джуди Денч участва в събитие, посветено на световната премиера на новия филм "Skyfoll" на Джеймс Бонд в Кралската лондонска зала, където присъстваха принцът на Уелс Чарлс и съпругата му Камила. Там актрисата демонстрира новия си поглед към тенденцията на украса с диаманти.

77-годишната актриса, разбира се, се изплъзваше от тълпата с натрупването й около врата й. Имаше три блестящи диаманта "007". Не е трудно да се досетите, че тази украса е в чест на Джеймс Бонд - агент 007. Факт е, че Денч вече е в седем филма на Бониард, играейки ролята на експерт по разузнаването М - самият шеф на Бонд.

Според сюжета на 23-ия филм "Skyfall" Джуди Денч ще стане централна фигура на разгръщащите се събития. Шефът на "Бонд-М" ще бъде застрашен, а задачата на агент 007 е да елиминира последващата заплаха с минимални загуби.

Вечерта елегантният Джуди Денч допълни изображението с елегантна рокля на пода и леденостудена синя козина. От принадлежащите към него аксесоари бяха огърлици, обици и съединител със зелена козина.

Премествайки се по червения килим, Денч се озовал до главния герой Даниел Крейг и Наоми Харис. Независимо от факта, че принц Чарлз не видял оригиналния гръб на главата на актрисата, той също я поздрави весело и поклати ръце.

Ненадмината игра на актрисата Джуди Денч също може да се види в "Любителите на Шекспир", "Джейн Ейре", "Хрониките на Ридик".

Share:
Comments