Диета дженифър анистън

Съдейки по начина, по който младата актриса Дженифър Анистън изглежда млада, тя знае някаква тайна, която тя никога не иска да разкрива.

Що се отнася до фигурата й, няма повече тайни. Онзи ден американската диетолог Кери Уат, основател на Diet Desings Health Food Delivery Service, призна, че Дженифър използва услугите на фирмата си.

Подобно на другите клиенти, храната на Дженифър Анистън се доставя у дома, в хладилна чанта. Набор от диетични ястия за една седмица струва около 300 долара.

За Дженифър - казва диетологът - направихме менюто, в което е протеиновата храна и не е достатъчно въглехидрати. В същото време ястията съдържат много зеленчуци и плодове. Млечните продукти и виното са разрешени. И, разбира се, не полуготови продукти.

В Русия, готови ястия се предлагат от ресторантьор Аркади Новиков. Фирмата му Само за вас се занимава с доставка на здравословна храна у дома и в офиси в Москва и региона на Москва.

Кухнята предлага няколко програми за избор - за интензивно отслабване, за балансирано хранене, вегетарианско меню и други. Страхотен. Вярно е, че услугите на Аркадий Новиков са извън границите, дори по-скъпи, отколкото в Америка. Например десетдневната програма за храна струва около 1000 евро. Дженифър Анистън ще бъде много изненадана.

Share:
Comments