Деми ловато вижда в таблоидите не само лоши, но и добри.

Американската певица и актриса Деми Ловато призна, че да бъдеш известен човек по телевизията е едновременно благословия и проклятие. И все пак състоянието на популярна звезда й дава възможност да върши добро - Lovato помага на жените, които страдат от анорексия, булимия и други разстройства.

Съдия от американското телевизионно предаване "X Factor" заяви наскоро Билборд: "Имах всички тези проблеми и бих могъл да повиша общото съзнание, защото се откри публично. И имам множество фенове, които идват и ми казват "Имам нужда от помощ".

20-годишният Ловато признава, че таблоидите също правят добри неща, като същевременно гледат леко проблемите и болестите на звездите. "Ако таблоидите нямат такава реклама, те може би не са имали възможността да спасят живота си", твърди актрисата за феновете си.

Бивши колеги на компанията "Дисни" (където Ловато открива като актриса) твърдят, че се опитва да се предпази от клюките на таблоидите, за да успокои влиянието им върху живота си.

"Чувствам, че преживях този житейски период, когато четях за себе си в интернет, и това също ме разстройва и ме разстройва", каза Деми Ловато. - Когато чуя думата "знаменитост", просто жонглирам.

В допълнение към оперирането на X Factor, където Ловато седи до Бритни Спиърс, тя бе почетена миналата неделя, за да пее американски химн на стадиона в Детройт, а не за първи път.

Въпреки тежката си работа като водеща роля и като актриса, Demi Lovato успя да запише три музикални албума. Първият сингъл от последния албум "Skyscraper" в класацията на Билборд 100 се класира на 10-то място. А през 2013 г. се очаква нов филм с участието й "Touch a New Day".

Share:
Comments