Зелено кафе и хлорогенна киселина - купувайте и отслабвайте

Възможността на зеленото кафе да изгаря мазнините е открита неотдавна - през 2012 г. Преди това зелените зърна се считат за полезен антиоксидант и за общо растение, подобряващо здравето. Последните проучвания показват, че ако приемате зелено кафе на нискокалорична диета, теглото ви ще отиде много по-бързо.

Специалистите по хранене все още не са достигнали до едно общо мнение, в което дозите е по-ефективно да се приемат, но това не пречи на намаляването на теглото - в Америка зеленото кафе вече пие тежко за изгаряне на мазнини. А екстрактът от зелени зърна вече може да се намери във всеки самоуважаващ се производител на биоадитиви. green_cool_ за загуба на тегло

В допълнение към кофеина в кафените зърна, има и друга активна съставка - хлорогенна киселина. В обичайните кафяви зърна това е не повече от 7-8%, но в непечено зелено - около 10%.

При биоадитиви се използва екстракт от зелен кафе, т.е. екстракт, в който концентрацията на хлорогенна киселина достига 50%. В такива количества тази киселина помага за понижаване на кръвната захар, нормализира нивото на инсулина, ускорява метаболизма, превръща мастните запаси в енергия. Просто изгаряне на мазнини.

Тук е записано излъчване на американска телевизия, в което д-р Оз, който е известен в цяла Америка, говори за свойствата на изгарянето на зелен кафе. Видео на английски. език.

Капсулите с екстракт от зелени кафе на зърна трябва да се приемат половин час преди хранене. Както вече споменахме по-горе, няма единодушно мнение за дозата. Повечето производители обаче препоръчват да не се приемат повече от 1200-1600 mg екстракт на ден. Това означава, че ако сте купили капсули от 400 mg, ги приемайте два пъти дневно, два пъти на ден.

Когато купувате хранителна добавка, обърнете внимание на процента на съдържащата се в нея киселина. Е, ако на опаковката ще се посочи GCBA - зелен кафе фасул антиоксидант или Светол. Това са зелени сортове кафе, съдържащи хлорогенна киселина в най-голямо количество от 45-50%.

Важно е в допълнение към зеленото кафе да не се включват допълнителни добавки за стимулиране на загуба на тегло. Само по себе си, зеленото кафе е не само безвредно, а просто здравословно. Той има много малко кофеин, но има противовъзпалителни, антибактериални свойства, счита се за силен антиоксидант и подобрява чернодробната функция.

Настоящият екстракт от зелен фасул не трябва да се бърка с продуктите, които се продават под тази позиция, но нямат нищо общо със зеленото кафе. Всички видове кафяво кафе, кафе Leptin и tp са прахове от обикновено разтворимо черно кафе с добавка на екстракт от зелен чай, това е всичко.

Настоящите капсули със зелено кафе могат да бъдат закупени в Интернет:

kapsuly_zelenogo_kofe Купете зелен екстракт от кафе, днес Genesis (САЩ) Екстракт от зелено кафе Чисто зелено кафе на зърна, 60 капсули от 400 мг.
Share:
Comments