Задава "отслабваме в седмицата" - 500 ккал на ден

Вътре в картонените кутии "Отслабвам за една седмица" е скрита храна за хранене и инструкции с хранителна програма. Производителят, нашата руска фирма Leovit, твърди, че ако спазвате всички препоръки и ядете от кутията за 5 дни, можете да хвърлите 1-2 кг.

Проверих внимателно съдържанието на магическите кутии, опитах ястията и сега съм готов да ви кажа дали си струва да харчите пари за тях.

Какви са комплектите и какво е включено в тях

Днес в аптеките и супермаркетите можете да намерите вегетарианско, диабетно, класическо "месо", средиземноморски и "фитнес" комплекти "Отслабвайте за една седмица".

Всеки вариант е кутия с опаковки от разтворима лиофилизирана храна, която трябва да има достатъчно за 5 дни - една работна седмица.

Всеки ден трябва да ядете определени ястия, като се фокусирате върху таблета, вложен в комплекта. За да преяждате, във всеки случай няма да е възможно - храната е строго дозирана, порциите са малки.

Комплектът включва супи, втори ястия - месо с картофи и тестени изделия, зърнени храни, желе и кафе. И във всяка кутия е затворен блистер с добавки от Megaslim с витамини от група В, хром, цинк и карнитин.

За да го изтъкнем направо, вегетарианските, "класическите" и диабетните комплекти се различават малко. "Средиземно меню" съдържа различни видове зърнени храни - "Semolino" с плодове, полента и обикновена каша.

Средиземноморският комплект се различава, тъй като включва чай и кафе, които вкусват много по-добре от марката Leovite желе.

Ние отслабваме за една седмица Fitness Food е предназначена за жени, които се обучават и се нуждаят от повече протеини. Тази гърда, за разлика от останалите, съдържа допълнителен протеинов коктейл.

В обичайните комплекти за закуска - само компот или кафе, за обяд - супа и "второ", а за вечеря - овесена каша или картофи.

В "Фитнес" - овесена каша за закуска, втори курс за обяд, супа за вечеря и протеинов коктейл като лека закуска.

В крайна сметка получавате стандартна петкратна балансирана диета, която ви дава около 40 грама протеин на ден. С фитнес комплект от протеини ще бъде малко повече - около 60 грама на ден.

Стандартите за витамини и минерали не покриват комплектите, а производителят честно пише, че е необходимо допълнително да вземе витаминния и минералния комплекс.

Как да се храним от кутията

В допълнение към чантите инструкцията препоръчва да ядете яйце или кисело мляко за закуска, да сервирате нискомаслена риба и зеленчукова салата за обяд и да пиете чаша кефир преди лягане.

Просто трябва да следвате инструкциите, приложени в случая, варете, както е посочено - овесена каша, супа, втората и желе, а освен това яжте няколко разрешени продукти.

Поради това, което губите тегло на тези комплекти

Намаляването на теглото се дължи на намаления калориен прием. Освен това, колкото по-стриктно спазвате препоръките за допълнително хранене, толкова по-ефективна ще бъде диетата.

Еднодневното меню от кутията съдържа около 500 kcal. Доколкото Leovit съветва да получава от допълнителна храна - яйце, кефир, салата, риба. Приемайки около 1000 ккал на ден, средната жена, която седи в офиса, ще може да загуби около 1 килограм на седмица.

Това е добър, нормален резултат. Но да ядете само сашета от 500 kcal дори и за 5 дни е директен начин за разбивка. В допълнение, не всички специалисти по хранене смятат бързата загуба на тегло.

Производителят не ограничава времето на прилагане на продукта, но нискокалоричните диети обикновено се наблюдават не повече от месец. След това следва период на умерена калория и едва след това, ако е необходимо, връщане към диетата.

Нека се опитаме да готвим вечерята от гърдите и да направим изводи по-долу.

Струва си да си купите куфар за отслабване за една седмица

Концентрати "Отслабвам за една седмица" е трудно да се припише на 100% здравословна храна. Това са сублимирани ястия, които включват заместител на сметана на растителна основа (транс-мазнини) и малтодекстрин. Но основният недостатък на яденето от кутията е, че просто не е вкусно.

Опитвате се да разработите разтворим прашен борш от торбичка и си мислите, че добра домакиня може да готви същия диетичен борш, който не превишава това с броя на калориите, но е много по-вкусен, по-ароматен и по-полезен.

Да, разтворим борш от гърдите. Отслабването за една седмица съдържа само 49 калории. Но ако отидете на същия Теремок и погледнете таблицата с информация за калориите за купувачите, можете да видите, че частта от постно борш в Терема съдържа 66 kcal.

Въпреки това, готовата храна от гръдния кош е предназначена само за тези, които не знаят как да броят калории, не искат да готвят леки ястия, не разбира тънкостите, накратко, за тези, които просто трябва да раздават мигновени сашета за един ден и да казват: "Ето 500 калории ".

Куфарът е тежко и безвкусно решение за хора, които не са в състояние да се самоорганизират с нискокалорични ястия.

Точно същият режим на отслабване предлага на производителя на коктейла Energy Diet. Разликата е, че енергията освобождава течни смеси, а комплектите за отслабване Leovit симулират истински ястия - картофи с пилешко, паеля, елда в провинциален стил и т.н.

Разходи за храна извън кутията

Разбира се, сега има фирми, които доставят диетични ястия у дома, които също организират нискокалорични ястия за вас. Донеси готов хранителен режим за ден в рамките на избраното калорично съдържание.

Ястията от такива компании са свежи, приготвени от професионални готвачи, менюто е разнообразно и балансирано. Има различни варианти за диета - за бърза загуба на тегло, за вегетарианци, за хора, които се занимават с фитнес и т.н. Единственият проблем е, че услугите за доставка на диетични храни са много скъпи в сравнение със серията "Ние губим тегло в една седмица". В крайна сметка, цената на един куфар от мигновени храни за 5 дни не надвишава 600 рубли.

В сравнение с енергетиката, това е само подарък.

внимателно

Ако решите да се опитате да седнете в куфара за куфари за една седмица, консултирайте се с лекар. Независимо от факта, че тези комплекти са препоръчани от Научноизследователския институт по хранене на Руската академия по медицина, това се отнася само за здрави хора, а за тези, които страдат от стомашно-чревни заболявания, бързо хранене от кутията не е подходящо.

Прочетете на:

  • Колко калории имате нужда от един ден, за да отслабнете?
  • Планирайте калории за една седмица
  • Какво представлява диетата?
Share:
Comments