Водна диета за мързеливите

Искате ли да отслабнете? Сега е лесно и елементарно, като всички гениални! Опитвайки се да постигнем по-секси и умна визия, всички ние се стремим към моментно въздействие и се опитваме да си запазим правото да ядем всичко, което сърцето Ви желае! Смятате ли, че е невъзможно да отслабнете без жертва? След това опитайте диетата на водата, която американците са патентовали, въпреки факта, че в нея няма "ноу-хау"!

Водната диета за отслабване има само един принцип: ако искате да ядете - пийте! Не се страхувайте, водата не е предназначена да замени храната, тя е само основата на всички жизненоважни процеси в тялото и затова тя трябва да помогне за намиране на баланс!

Водната диета за отслабване се отнася за моно диета и ако се наблюдава за един месец, гарантира "грижи" от осем до петнадесет килограма, 3-4 кг на седмица. По-продължителното спазване на водната храна е изпълнено с нарушение на водния метаболизъм в тялото и отнемането на калий и калций. Но връщането на храната през определени периоди на възстановяване е напълно оправдано и дава още по-изразен резултат.

Съответствието на диетата с вода за отслабване винаги се възприема като "приятно" - малко вероятно е да има по-лесна диета, в която няма нужда да променяте обичайните си хранителни и хранителни предпочитания! Това, от което се страхуваме най-много - чувството за глад и страховитото желание да ядем, напълно липсва.

Специалното отношение към себе си изисква само вода, която пием недостатъчно. Често изпитваме чувство на неудовлетвореност, охлаждаме глада, докато тялото изисква вода. Причината е, че сме се преместили твърде далеч от природните източници и сме забравили как да разберем сигналите на нашето тяло.

Нашите ежедневни ястия традиционно завършват с приема на кафе, чай или други напитки, които по никакъв начин не могат да заменят истинската чиста вода!

И навикът да пиеш твърда храна по принцип противоречи на всички закони на физиологията! Стомахът, произвеждан от нашето тяло, има определена концентрация и се разрежда с вода, инхибираме процесите на храносмилане и асимилация, причинявайки непоправима вреда на здравето!

Помнете първото правило - не пийте по време и след хранене, само след два часа след хранене можете да си позволите питие!

Но просто трябва да пиете вода преди хранене! Това правило е един от основните принципи за хранене с вода за отслабване, пиенето следва половин час преди хранене, което ще подготви храносмилателните органи за приемане и обработка на храна. Приемането на вода преди хранене ви позволява бързо да постигнете насищане и да избегнете преяждане. Това е основният принцип на водата диета - не преяждайте, наситени с вода.

При наблюдаване на водна диета, човек трябва да пие 50 ml на килограм тегло, и тъй като е доста трудно, диетолозите препоръчват постепенно навлизане в ритъма на диетата и равномерно разпределяне на цялата течност през целия ден.

Защо водата не се препоръчва за повече от месец? Месец - оптималното време, през което всички процеси в организма да се нормализират, стомаха се свива и започва да се насища с много по-малко храна. Ако изпробвате ефекта от диетата повече от месец, можете да опънете сърдечно-съдовата система и бъбреците и да получите дефицит на калий и калций, както и други микронутриенти. Точно поради риска от отделяне на микроелементи с големи обеми течност, диетолозите силно препоръчват комбиниране на водна диета за отслабване с приемане на витаминно-минерален комплекс.

Придържайки се към тази диета, не замествайте чистата вода с други напитки, сметката на пияната вода се извършва само в чиста форма и чашата с кафе трябва да бъде неутрализирана с чаша вода след половин час. По принцип е по-добре да се заменят всички течности с вода за целия период на наблюдение на водната диета.

Специална забележка: опасно е да пиете чешмяна вода! Пийте само чиста артезианска или питейна вода, купена от доверени производители!

Водната диета за отслабване със сигурност е много ефективна, но преди да се възползвате от предимствата й, консултирайте се с лекар за противопоказания.

Share:
Comments