Вибромасата ви помага ли да отслабнете?

Не всеки има възможност и време да посещава салона за масажи или "допълнително" финансиране за масаж у дома. В такива случаи вибриращите вибратори идват за спасяване, които са повече от ефективни за укрепване на резултатите.

Вибромасата ви помага ли да отслабнете?

съдържание

 • Kакво е вибро масажор за отслабване?
 • Предимства, недостатъци и противопоказания
 • Видове и популярни модели

Kакво е вибро масажор за отслабване?

Вибромасиерът ви позволява да получите масаж за отслабване, който по никакъв начин не е по-лош от професионалния, у дома. Поради вибрациите в тялото се постигат следните ефекти:

 • кръвообращението се стимулира значително, което води до допълнително изгаряне на излишния мастен слой;
 • поради подобряване на кръвообращението апаратът поема по-интензивно хранене на тъкани с кислород, поради което премахването на шлаките и продуктите от жизненоважна дейност ще се случи по-бързо;
 • еластичността на кожата е запазена;
 • има стимулиране на лимфната система, като по този начин се премахват излишните течности от клетките и тъканите.

В обществото има мнение, че действието на вибромасажера се отнася до всички мускули. Единственото правило, което трябва да следвате, за да постигнете желания ефект, е редовното използване.

Всъщност, подобряването на кръвообращението в резултат на вибриращата вибрационна маса е признат факт. Също така това устройство е отлична допълнителна "шокова сила" за тези, които редовно посещават фитнес залата, тъй като стимулацията ускорява екскрецията на млечна киселина от мускулите, което значително облекчава болката в мускулите след силен стрес.

Не трябва обаче да бъдете измамени и сляпо да се доверите на рекламата: не можете да се отървете от наднорменото тегло и подкожната мазнина само с помощта на вибриращ масажор. Вибрацията, макар и мощна, генерирана от вибриращ масаж, по никакъв начин не допринася за разделянето на мастната тъкан.

Предимства, недостатъци и противопоказания

K ползи закупуване на вибро-масажор може да включва следното:

 • подобряване на мускулния тонус и еластичността на кожата;
 • помощ при отстраняване на целулита;
 • облекчаване на болката след спорт;
 • възможността да получавате масаж по всяко удобно време, без да напускате дома.

Преимущества вибромассажера

Въпреки това, въпреки професионалистите, минусами Вибромасажерите също не са лишени от:

 • никой, дори и най-висококачественият и скъп апарат, не отчита особеностите на структурата на тялото на всяко отделно лице, което може да направи един професионален масажист;
 • много интензивна и груба вибрация на масажара с дългосрочно и неточно използване може лесно да увреди тъкани (от мускулите до костите), което е изпълнено с възникване на болка в бъдеще;
 • колебанията, произведени от апаратурата, могат да имат отрицателен ефект както върху съдовете, така и върху органите;
 • вибромасажът не изпълнява очакваната функция на него - отслабване, той може само да фиксира резултата и да направи процеса по-лесен, но няма да може да се спаси от наднорменото тегло;
 • такова устройство е доста скъпо удоволствие, дори и да се преизчислява в дългосрочен план.

директен противопоказания има и:

 1. Особено внимание трябва да се обърне на жените, които нарушават менструалния цикъл.
 2. При наличие на фиброиди на матката или бременност, за да се използва вибромасажор, тя е строго забранена.
 3. Сърдечните заболявания, хипертонията, хернията, стомашната язва или туберкулозата също изключват използването на устройството.

По принцип използването на вибро-масажър предполага, че човек трябва да бъде здрав и здрав. Ето защо, ако се почувствате зле или имате съмнения относно собственото си здраве, по-добре е да изчакате по-добри времена или дори по-добре да се консултирате с Вашия лекар.

Видове и популярни модели

Има три основни типа вибро-масажисти: колан, вибро-ремъци и ръка. Да ги разгледаме по-подробно:

 1. колан Вибромасажерите са напълно развит симулатор на електронен двигател, познат на много от рекламите. Тяхната визитна карта е наличието на специална лента за масаж, в чест на която получиха името си. Повърхността на тези ленти е различна - от абсолютно гладка до заоблена.

Тези устройства са признати за най-ефективни по отношение на поддържането на тонуса на кожата и борбата с целулита. Наличието на различни режими в такива вибриращи масажисти може да осигури както релаксиращ, така и ефективен тонизиращ масаж. Съществуват и редица модели, оборудвани с компютър, който може да предостави информация за броя на изгорените калории, сърдечната честота и т.н.

От какво се състои и как да използвате правилно този тип вибромасагери, можете да научите от този видеоклип:

Най-популярните вибрационни масажисти са HouseFit и Clear Fit. Например, моделът от Clear Fit, наречен Extra Beauty, включва 5 вградени програми, както и 20 нива на интензивност на вибрационните масажи, дисплей с течни кристали, релаксиращи ленти и колан с дръжки.

Серията HouseFit може да се похвали само с шест нива, но в комплекта можете да получите три вида ленти: масаж, антицелулит и каучук. Производителят е известен с качеството и надеждността на своите агрегати.

Масажьор с лента

Въпреки факта, че този тип вибромасажор е най-ефективен, не забравяйте, че за да се постигне истински ефект, той трябва да се използва заедно с правилното хранене и физическите натоварвания.

 1. Vibropoâs - най-удобният и лесен за използване вибриращ масаж, изискващ най-малко внимание ("пуснат и забравен"). Можете да го използвате, без да се налага да се откъсвате от бизнеса, достатъчно е просто да оправите вибропиите в проблемната област (било то ръцете, бедрата или талията).

Някои модели също така могат да осигурят местен, т.нар. Сауна ефект, допълнително затопляне на зоната на удара. По този начин вибропроизводството - най-удобният и ненадежден апарат и модели с ефект на затопляне - лидерите в стимулирането на кръвообращението.

Най-популярният модел колан е Vibro Shape - вибрационен вибропровод с ефект на сауна, който ще помогне да се възстановят загубените форми на най-натоварените. Има пет режима на работа. За най-добър ефект създателите препоръчват да не се комбинират с леглото на дивана, но например при физически упражнения. Ако не посещавате фитнес клуб, използвайте по време на пролетното почистване е добър вариант.

Vibropoâs

Повече за масажните колани за отслабване - прочетете тук.

 1. ръка устройствата са популярни сред много потребители, главно поради тяхната компактност и, по отношение на други видове масажисти, ниска цена. Това устройство ви позволява да получите вибромасаж на почти всяка зона, а производителите внимателно допълват комплекта с различни дюзи.

Признат лидер в съотношението "цена-качество" - Релакс и тон. Устройството може да произвежда 2500 вибрации на минута. Производителят препоръчва да използвате устройството редовно за 10 минути. Дюзите са това, което вибриращите вибро-масажисти подкупват, и по-специално, Relax и Tone осигуряват следната серия:

 • равна повърхност е просто необходима за чувствителни области като рамото, врата и гърба;
 • Вълнообразна дюза - асистент за поддържане на еластичността на кожата, особено при остри загуби на тегло;
 • Ball - ефективен допълнителен инструмент за борба с целулита;
 • С помощта на шлайфаща дюза можете да се отпуснете, като организирате масаж на краката.

ръка аппараты

С една дума, това, което те харесват за ръчните вибро-масажисти, е тяхната универсалност. И всяко от тези устройства може да се използва не само за отслабване, но и за отпускане, мускулна релаксация и т.н.

Ако нямате някое от горепосочените противопоказания, а рисковете и недостатъците са по-малко от ползите, ако сте готови да отговорите отговорно и внимателно на процедурата за вибромасаж, резултатът няма да отнеме много време.

Share:
Comments