Vacustep-тренировка от целлюлита

Дори нашите баби знаят за благоприятните ефекти на вакуума и щедро дават "банки", които помагат от всички болести. Днес вакуумните процедури са изпреварили стадия на гръдния кош и са се развили в козметиката и физиотерапията. Една от последните изобретения в тази област е вакуумният симулатор Vacustep.

vacustep

Какво се случва във вакуумната капсула?

Vakustep е усъвършенствана ергономична капсула с вграден елиптичен симулатор. Влизаш в кръста, като във водата. Горната част на багажника остава на повърхността и дъното е в капсулата.

В талията запечатаният щепсел затваря всмукателния отвор. Поставяте краката си върху педалите и започвате да стъпвате като конвенционален стъпков симулатор и в капсулата по това време създавате вакуумно налягане, което увеличава натоварването и превежда тренировката на съвсем различно ниво.

При нормално трениране проблемите с всички жени в зоната (бедрата, бедрата и стомаха), дължащи се на слоя на телесните мазнини, не са добре заредени с кръв.

Вакуумните симулатори комбинират ефектите на вакуума и физическия стрес върху долната част на тялото. Зоната с ниско налягане, създадена в капсулата, умножава микроциркулацията на кръвта и лимфата в слоевете на подкожната тъкан, където се образува "портокаловата кора".

Тези тренировки позволяват не само да губят калории, подобряват метаболитните процеси, увеличават разцепването на мастната тъкан, ускоряват процеса на регенерация и възстановяване в клетките. В кожата, производството на колаген се увеличава, значително се затяга, става равномерен и еластично целулитен.

Как да се упражнявате в капсулата Vacustep?

Гъста гумирана "пола", която поставяте преди началото на тренировката, се простира върху рамката на капсулата. В това херметично пространство трябва да се движите. Вземете стъпков симулатор и продължете напред.

Не забравяйте, че в един момент, чудовищният тренажор не може да изравни последиците от храненето на торти и еднократно 10-минутно обучение няма да помогне да се отървем от целулита.

Вземете уроците по Vakustep като лекарство - вземете го поне 3 пъти седмично в продължение на 20-30 минути, само тогава можете да очаквате някои резултати.

Ако се обърнете към този случай отговорно и ще бъдете ангажирани 5 пъти седмично, след 10 сесии ще забележите значителни подобрения - ниските телесни обеми ще бъдат значително намалени и кожата ще стане по-гладка.

Преместването на педалите на тънък въздух не е толкова лесно, колкото звучи. Ако сте в добра физическа форма, тогава няма да получите никакъв дискомфорт от тренировката, но необичайни мускули могат да реагират с лека болка. Не се опитвайте да скачате над главата си, прекомерното изливане няма да бъде от полза, всяко обучение трябва да донесе удоволствие. Нивото на съпротивление на педалите също трябва да бъде удобно. Правилното дишане - вдишвайте през носа, издишайте през устата.

След тренировка подобреното движение на проблемните области ще се усети от усещането за топлина. Дори в покой, тъканите продължават да бъдат по-добре снабдени с кръв за известно време. Не пропускай този път. Отнасяйте долната част на тялото си с полезна процедура - масажирайте, обвивайте, нанесете изглаждащ антицелулитен крем. Борбата срещу целулита, както и с наднормено тегло, трябва да се води на всички фронтове.

Share:
Comments