Тънки без диети! мит или реалност?

Много хора, особено жените, трябва да намаляват теглото си в продължение на години, като търсят програми за отслабване. Всички търсения и тестове са придружени от силни емоции, особено когато програмата за отслабване е свързана с ограничения за глад или храна. Такъв избор най-често води до нулев резултат или, още по-лошо, до всякакви заболявания.

Всички информационни източници са пълни с различни програми за бърза загуба на тегло, но колко от това изобилие от информация, за да намерите точно тази, която ще ви позволи да запазите здравето си и да намалите теглото си до желания размер за дълго време?

Психологическо обучение

Има много причини за увеличаване на теглото: лошо хранене, недостатъчна физическа активност, стрес, несигурност, брак или развод, дори се движат. Хората започват да преяждат поради тревожност, гняв, страх, защото се чувстват мазни и грозни. Още по-голям страх ги преодолява, когато се съмняват, че няма да могат да се справят с такива тестове. За щастие има прости и положителни решения за контролиране на теглото ви.

За постигането на целите е много важно да се спазват определени правила:

 1. Увеличете самочувствието и самочувствието.
 2. Не пренебрегвайте почивката и съня - това е естествен компонент на здравето. Липсата на сън води до неволно натоварване.
 3. Има нужда от бавно, стречиво удоволствие. Този метод стимулира вкусовите пъпки. Фестивалът за храна не е изобилие от храна, а чувство за вкус.
 4. Малки порции. Алчността и лакомството водят до увеличаване на теглото. След като се насити, е необходимо да оставите храната на чиния. Организмът се нуждае от определено количество храна за нормална дейност, а излишъците стават мазни.
 5. Не използвайте маниакално използване на скали. Без значение каква тежест, външността и размерът на дрехите са важни. Паниката със стота грама не води до добри резултати.
 6. Без преяждане, без мазнини и големината на съня ще бъде постигната много просто, освен това тя ще бъде запазена за постоянно без диета. За да направиш съня реалност, да се наслаждаваш на идеалния размер, можеш без диета.
 7. Диетите действат само, когато продължават през целия си живот и без да навредят на здравето, те не могат да се наблюдават отдавна.
 8. Много хора бяха изправени пред факта, че след прекратяването на диетите теглото бързо се натрупа и се появиха няколко кг отгоре. Диетата е контрол, борба и ограничение. И човешкото тяло е проектирано по такъв начин, че винаги е желателно да го забранят. Тук и диетите идват вместо неудовлетвореност, психологическа травма и чувство на неудовлетвореност, оттук следващото преяждане.

За щастие днес можете да правите без диети. Основното правило е, че в умерена сума можете да ядете всичко. Съгласен съм, това не е диета, а правилният подход към рационално и балансирано хранене.

Някои примери за правилното хранене

Меню I

 • Първа закуска: чаша, приготвена на чиста мляко от овесена каша или каша овесена каша, парче ръжен хляб, чаша кафе.
 • Втората закуска: сладка ябълка или чаша кисело мляко.
 • Обяд: елда овесена каша 250 грама с пиле филе 150 грама, варено цвекло с моркови 100 грама.
 • Следобедна закуска: някои плодове.
 • Вечеря: листа от маруля и зеленчукова супа - 150 грама.
 • Нощувка: кисело мляко.

Меню II

 • Първа закуска: 200 грама ориз, варено на ниско съдържание на мазнини оризово мляко, чаша зелен чай, препечен хляб с конфитюр.
 • Втора закуска: домашно сирене двеста грама (за предпочитане селски), един банан.
 • Обяд: варени картофи с моркови 200 грама, телешко 150 грама, 100 грама лятна салата с маслини или слънчогледово олио.
 • Снек: един пресен плод.
 • Вечеря: зеленчукова супа с кюфтета 150 грама, 90 грама морска кал.
 • През нощта: чаша нискомаслена кефир.

Меню III

 • Първата закуска: чаша течен грис каша, чаша чай без захар, две парчета бисквити.
 • Втора закуска: грозде (малък куп) и варено яйце.
 • Обяд: тестени изделия 250 гр. (Твърди сортове пшеница), 150 грама риба, варени или пара, 100 грама плодове.
 • Следобедна закуска: Чаша чай с две парчета бисквити.
 • Вечеря: зеленчукова супа с диетично месо 150 грама, 90 грама зелена салата.
 • Нощувка: кисело мляко.
function flat_jQuery_is_load_1(){ var bool_flat_slide_panel = true; jQuery(window).scroll(function(){ if(jQuery(this).scrollTop() > 0 && bool_flat_slide_panel == true){ jQuery("#flat_ads_block_id_1").addClass("bottom_slide_flat_panel"); }else{ jQuery("#flat_ads_block_id_1").removeClass("bottom_slide_flat_panel"); } }); jQuery('body').on('click','#flat_ads_block_id_1 .flat_slide_cross',function(e){ jQuery("#flat_ads_block_id_1").removeClass("bottom_slide_flat_panel"); bool_flat_slide_panel = false; }); } function flat_jQuery_loading_1(){ if(window.jQuery){ flat_jQuery_is_load_1(); }else{ setTimeout(function() { flat_jQuery_loading_1() }, 50); } } flat_jQuery_loading_1();
Share:
Comments