Правилата за отслабване - как да започнете да губите тегло

За да започнете да губите тегло, не е нужно да правите нищо. Следвайте тези прости правила и много скоро ще видите резултата.

PicMonkey-Collageапр-500x377

  1. Започнете да ядете пресни зеленчуци Ако решите да отслабнете, това са зеленчуци, които сега трябва да се превърнат в основата на вашето хранене. Просто започнете всяко хранене със зеленчукова салата. В кафенето, ресторанта, първото нещо, което поръчате, е зеленчукова салата. Вкъщи първото нещо, което си приготвяш, е зеленчукова салата. Зеленчуците нямат калории. Това е здравословна и здравословна храна, която можете да ядете в каквото и да е количество. Ако се привикнеш към зеленчукови салати, един ден това ще стане навик и навикът е втората природа.
  2. Завинаги кажете сбогом на сладката сода. Кока-Кола, Фанта, всичко, което се продава в алуминиеви кутии и съдържа захар - от това се мазнини. Пригответе се да пиете вода, прясно изцедени зеленчукови сокове и билков чай ​​без захар. Диетолозите вярват, че човек трябва да пие най-малко осем чаши чиста вода на ден. Водата почиства организма и стимулира метаболитните процеси в клетките. Обърнете се към водата. Захарта е наркотик, който постепенно може да бъде отстранен. Пийте вода, помислете за това, че тялото ви е подмладено и пречистено, водата ще ви изглежда по-вкусна.
  3. Обичайните три хранения на ден за теб са напълно неприемливи. Често има нужда, но на малки порции. Опитайте се да ядете шест пъти на ден, но малко по малко. Не позволявайте големи почивки между храненията. Не сте яли четири часа и ви се струва, че сте герой. В действителност, след почивката ще утоли брутален глад и ядат много повече, отколкото да се яде, хранене през цялото време без хранителна стойност закуски и прекъсване appetit.Esli продължавате да постят през деня, а вечерята в изобилие, никога няма да бъде в състояние да отслабнете. Вие ядете собствената си закуска, обядвате с приятеля си и давате вечеря на врага. На сутринта, за да яде много по-малко, отколкото в деня, а вечер само светлината - салата от пресни зеленчуци, чаша кисело мляко, yaytso.Vas поканен на вечеря през нощта? Поръчайте пресен сок, зеленчукова салата, супа светлина и всякакви белтъчини храна, без гарнитури, като шишчета от пилешко месо. Яжте две или три сухи парчета. Когато предлагате десерт, откажете!
  4. Започнете да ходите. Сега е прието да се люлее във фитнес клубове, но за загуба на тегло няма почти нищо общо. На симулаторите изграждане на собствените си мускули са вече тънки момичета. За да отслабнете, е необходимо да изгаряте мазнини, а това не се прави на симулатори на енергия. Започнете всеки ден, за да ходите, спрете да използвате асансьора, изкачете се по стълбите. Отидете от метрото, за да работите пеша или сложете колата възможно най-далече. Ходете пеша. Това е най-доброто изгаряне на мазнини.
  5. Започнете да търсите навсякъде протеини. Човекът започва да губи тегло, когато тя престава да яде въглехидрати храни (кок тесто, картофи, бял ориз) и да започне да се опре на протеини храни - риба, птици, месо, яйца, мляко. Научете кои храни съдържат протеини. Не забравяйте, че протеините са не само месо, но и бобови растения, леща, елда, нахут. Където и да отидете, търсете навсякъде, че можете да ядете такъв протеин. Не забравяйте, че протеинът е твърде дебел. Пържола е добър, но сухата пилешка гърда е по-добра. Не забравяйте, че протеиновата храна губи всяко значение и се превръща в калорична бомба, ако тя е между два кифли или пържени в галета.
  6. Вземете естествени витамини и природни добавки, те ще ви помогнат да се справите с новия режим. Естествено зелено кафе, билки, смазващ апетит, всичко това помага да се премества теглото, но само на фона на промените в храненето. Не станете един от тези наивни, които мислят, че можете да вземете капсула и след това да ядете каквото искате.

Започнете да отслабвате днес. Първо, заменете всичко с пресни зеленчуци. Ще видите резултата за една седмица.

Share:
Comments