Правила за отслабване от екатерина мириманова

Когато реших да пиша за правилата за загуба на тегло, умът веднага дойде в историята на Катя Мириманова. Срещнахме я с екипа на програмата "Националният медицински център".  

Красиво, тънко момиче влезе в студиото. Поглеждайки към нея, беше невъзможно да се повярва, че преди две години тежала 120 килограма!

Всичко, което Катя ми каза, изглеждаше много проста и никога нямаше да повярвам, ако не беше за моя личен пример и за огромния брой последователи, които отслабват точно по метода си на системата Minus 60. Днес известната Екатерина Мириманова е наш гост и съм готов задайте въпросите си.

- Катя, много жени, които са с наднормено тегло 20 килограма и над отчаяние. Те не вярват, че можете да отслабнете. Изпуснахте 60 кг. Посъветвайте ме откъде да започнете?

- Основното нещо е да вярваме, че всичко ще се окаже от самото начало. Не позволявайте никакво съмнение. Не е нужно да разглеждате проблема глобално. Не се опитвайте да седнете на гладна диета за остатъка от живота си, оптимизмът в такива ситуации се топи много бързо.

Много по-добре е да правите нещо в посоката на фигурата на вашите мечти всеки ден. Нека бъде малко, но ежедневно усилие. По този начин развивате подсъзнание за загуба на тегло. И все пак - опитайте се да направите този процес приятно. Отслабвайте забавно, а не с тъпо лице.

- Има мнение, че е достатъчно да отидете на диета и теглото ще изчезне. И колкото по-трудно е диетата, толкова по-добър е резултатът ...

- No. Ето защо ние възстановяваме загуба на тегло отново и отново. Тялото е умна и балансирана машина, която не толерира тормоза. Следователно, колкото по-строга е диетата, толкова по-вероятно е разпадът и последвалото още по-голямо увеличаване на теглото. Откажете да правите всичко, можете и имате нужда от всичко и в нормални количества. Просто го направете в точното време. Нищо чудно, че казват "Всичко има своето време".

Същият продукт, изяден по различно време на деня, ще отразява теглото по различен начин. Например, сутрин е възможно тортата, но вечерта вече е невъзможно. Какво мога да направя, ако наистина искам? Опитайте този трик: отложете ястието до сутринта.

Два варианта за развитието на събитията - или ще ядете до 12 дни, но ще бъде безопасно за талията ви, или изобщо няма да го искате. И така можете да правите с всички продукти. Основното нещо е да се образуват нови навици в храненето.

- Забавете тортата? Лесно е да се каже, но е трудно да се направи. И сега шоколадът е важна част от диетата на много жени. Вие също жертвувахте това заради красотата? Или можете да ядете всички тези екстри и да отслабнете?

- Не жертвам нищо! Аз ям пайове, торти, сладки, шоколад. Но ако ям шоколад, то е тъмно. И е по-добре да откажете млякото, напълно, съдържа много захар. Но абсолютно не е нужно да изключвате шоколада!

Факт е, че колкото по-дълго отказвате любимия си продукт, толкова по-силно го желаете. Сладките трябва да се ядат за закуска и в количествата, в които искате. При едно условие, вечерята трябва да бъде приблизително равна на обема, така че не се опитвайте да ядете цяла торта наведнъж, мислете, че същата сума ще трябва да се яде следобед и вечер.

Това е основното условие за хармонична загуба на тегло. С течение на времето ще се нуждаете от по-малко храна. Но можете да започнете с обичайния си обем.

- И използвате ли биоадитиви и чайове за отслабване?

- No. Аз съм абсолютно против всички хранителни добавки, защото вярвам, че между тях има абсолютно безопасно. Не знаем как тялото ще реагира на тази и всяка друга добавка, трева. Необходимо е да знаете добре състоянието на вашето тяло и това, уви, не може да се похвали с всички. И кой може да бъде отговорен за качеството на добавките, които се продават на пазара днес?

Това е много сериозен и важен въпрос. Ето защо, за да се избегнат непредвидени реакции, от алергии до сериозни усложнения, аз не използвам никакви специални средства за отслабване и аз също не съветвам другите. Но всичко това е много индивидуално. Някой пие чай и му помага. Основното нещо е, че всичко трябва да е от полза.

- Катрин, споделим нашите правила за отслабване с нашите читатели.

 1. Правило №1

  Уверете се, че сте закуска, за да започнете всички метаболитни процеси в тялото.

 2. Правило №2

  Храната трябва да бъде три: закуска, обяд и вечеря. И както казах, те трябва да бъдат приблизително еднакви по обем и насищане.

 3. Правило №3

  Последното хранене трябва постепенно да бъде преместено до шест часа вечерта. Но ако си лягаш много късно, тогава е възможно късно вечеря. И все пак се опитайте да не ядете три до четири часа преди да заспите. Като спазвате това правило, ще видите по-бързо резултатите от вашите усилия.

 4. Правило №4

  Важното е, че ядете до 18:00 часа. Някои продукти, например, картофи, макаронени изделия, не могат да се смесват по време на обяд с месо, което е напълно изключено от храната след 12 часа.

  Можете да си направите оптимален списък с продукти или ястия, които можете да ядете за вечеря. И за закуска получавате всичко! Това е вашето време.

 5. Правило №5

  Не забравяйте за физическите упражнения и грижата за кожата. Дори пет минути на ден, посветени на себе си, могат да направят чудеса с вашата фигура. Започнете с леки упражнения, които няма да ви накарат да се почувствате раздразнени или устойчиви. В процеса на отслабване е важно да поддържате позитивно отношение. И ако преживеете отвращение, опасявам се, че няма да ви направи нищо добро.

И основното правило е "КАК ДА НЕ ВЪЗСТАНОВАМ НОВОТО ТЕГЛО?"

Не седи на диети. Защото тези, които отслабват драконовите методи, печелят тегло. Тези, които постепенно се преместват към здравословен начин на живот, което по същество е "Система минус 60", наддаването на тегло след загуба на тегло не е застрашено, защото те отново са възстановили телата си по нов начин.

Скъпи читатели, не знам дали методът на Мериманова е подходящ за всички вас, но той лично вдъхва доверие в мен. Първо, в системата "минус 60" няма насилие над тялото. И едно от основните правила на naturotherapy е да се направи всичко в съответствие с нуждите на тялото. И на второ място, Мириманов не ви призовава да приемате хапчета, добавки, специални инфузии за отслабване, за които съм много скептичен. Но за това в една от моите следващи бележки.

Share:
Comments