Отслабване по метода на елена малишева без sms

Каква полза са знаменитостите? Фактът, че те винаги могат да разберат нещо скандално и интересно. По-любопитно е да научим, че Елена Малишева, известна лидер на програмата "Здраве", е истински диетолог и създател на собствената си система за отслабване. Всичко за отслабването "в Малишев", прочетено в нашия нов материал.

Елена Малишева, в допълнение към водещия талант, също има академична степен по медицина. От дълго време изучавайки механизмите и предпоставките за загуба на наднормено тегло, тя разработи "диетата на Малишева". Основната му функция е отхвърляне на обичайното гладно - храната трябва да бъде пет хранения на ден. Три основни ястия могат да бъдат придружени от две допълнителни ястия.

По-добре е да се правят такива следобедни закуски от плодове. В тази диета трябва да съдържа минимално количество мазнини и сол, както и отхвърляне на брашно, сладки, чинии от картофи, моркови, цвекло, отказ да се пие алкохол.

Чел ли си някъде, че изчисляването на калориите вече е безполезно явление в диетологията? Забравете за това. Едно от правилата, които трябва да се спазват в диетата на Малишева, е постоянното отчитане на енергийната стойност на изядените храни. Използвайки специални калорични таблици или калкулатори, трябва да изчислите дневните си разходи въз основа на възраст и работа. В бъдеще съдържанието на калориите в диетата не трябва да надвишава нормите, установени в таблиците.

Една от най-интересните особености на диетата на Малишева е необходимостта от позитивно отношение при хранене. Организмът се нуждае от положително отношение към храната - например можете да кажете "Яжте на здравето". По този начин тялото е настроено да използва храната правилно - да я насочи, за да получи добро чувство, енергия и енергия.

Елена Малишева предлага на последователите на диетата си приблизително меню, чрез което можете ефективно да отслабнете. Трябва обаче да се отбележи, че в храната може да се консумират и други храни, най-важното - че съдържанието на калории в диетата не надвишава установените граници. За закуска в 8 часа сутринта можете да ядете овесени ядки, напълнени с вряла вода, с млечни продукти - например кисело мляко или кисело мляко, което не съдържа мазнини. По обед в 10.00 ч. И 16.00 ч. Елена Малишева препоръчва плодове - може да са две ябълки или мандарини.

В 12.00 часа е време за обяд - по това време, когато тялото се нуждае от протеини. Следователно, си струва да се даде предпочитание на месо, яйца, риба - храна, богата на протеини. Такива ястия обаче трябва да се приготвят с минимално добавяне на сол, това е основното изискване на храната на Елена Малишева. И накрая, последното ядене от 19 часа. Вечерята трябва да е достатъчно лесна - тя може да бъде салата, кефир (разбира се, без мазнини), или например варено яйце.

Придържайки се към тези доста леки изисквания, можете да отслабнете за дълго време - резултатът от диетата ще продължи 1-2 години. Обаче диета трябва да е доста дълго време - 2-3 месеца, но безвредността на тази диета и ефективността на нейното използване напълно компенсират ограниченията за храна.

Share:
Comments