Отслабване от малахов

Чудната популярност, която преследваше Генадий Малахов в края на 2000-те години, започна бавно да намалява. Е, или не, ние не се ангажираме да кажем. Но те решиха да подадат в съда си своя метод за отслабване. Моля ви да не сте слаби.

Като цяло, Генадий Петрович е известен със своите изключителни методи за лечение на всякакви болести. Творчески той реши да се заеме с проблема с наднорменото тегло. Според Malakhov, загубата на тегло в резултат на процедурите за лечебно гладуване може да се извърши в съответствие с три признати метода. Това може да е класическо медицинско гладуване, можете да гладувате, да пиете собствена урина (урина) като напитка или изобщо да не използвате никаква течност. Някои хора успешно извършват терапевтично гладуване, като комбинират всички тези три метода. В първите дни те гладуват без течност, а след това продължават да отслабват, използвайки първата урина, а след това обикновена вода. Но класическият вход за лечебно гладуване задължително присъства във всички техники.

1. Постенето започва с приемането на значително количество лаксативен разтвор, например до 60 грама лаксативна сол, разтворена в не по-малко от 500 мл вода. Малахов обикновено препоръчва да се започне с използването на няколко 2 или 3 литра клизма за почистване. 2. През целия период на медицинско гладуне човек трябва да следи отблизо режима си на пиене на течност (ако това не е "сух" глад). Тялото в този момент трябва да получи поне два литра вода на ден. Малахов, от своя страна, съветва питейна вода за нуждите, които тялото ти диктува. Температурата на водата трябва да причини на човек приятно усещане. 3. По време на гладуване хората трябва да се придържат към принципа на висока моторна активност. Тя трябва да ходи на ежедневна разходка до 20 км пеша, разходки трябва да бъдат на чист въздух, където въздухът е по-малко замърсен и добре захранван с дървета с кислород. Малъхов съветва пациентите си да следят внимателно организмите си и да прилагат физически упражнения стриктно в съответствие с тяхното благополучие на всеки. 4. Ако човек гладува бързо, токсичните вещества се освобождават от тялото му по всички възможни начини, включително и през кожата. Поради това, по време на терапевтичното гладуване, трябва да вземете душ поне веднъж на ден. Това позволява кожата да се почиства и да се подобрява. Малахов напълно подкрепя този принцип, но добавя, че интензивността на водните процедури трябва да бъде корелирана с телесното тегло на всеки пациент и със сезона на годината, когато човек гладува. 5. Лице, което се занимава с медицинско гладуване, трябва да очисти червата няколко пъти в седмицата, като вземе клизма с разтвор на калиев перманганат. Малахов вместо нея предлага клизми с урина. Честотата на процедурите се определя от състава на екскретите от червата. 6. През целия период на терапевтично гладуване пациентът трябва да масажира крайниците и корема. Малахов препоръчва използването на концентрирана урина по време на самомасаж. Той твърди, че този тип масаж е много по-ефективен. 7. Медицинското гладуване се съпровожда от изобилие от вредни вещества и шлаки през устната кухина. Следователно, всеки гладуващ човек, преди да вземе вода, трябва напълно да изплакне устната кухина и да го почисти от плаката. Малахов препоръчва да се използва разтвор на урина за изплакване.

Самият "народен лекар" вярва, че прилагането на тези правила прави гладуването безопасно и много ефективно. Така че, ако имате силни нерви и сте решили да отслабнете чрез такава екстремна терапия - опитайте. За да перифразирам добре известна поговорка, във война с наднормено тегло всички средства са добри.

Share:
Comments