Отслабвам върху зелето - или зеле диета за красотата на

Ако ще отслабнете, няма нищо по-добро от зелето. Достатъчно е да погледнете калориалната маса на продуктите и ще разберете: това е, което ви трябва - при зелето само 20 ккал на 100 грама продукт!

Отслабвам на зеле ... Или зеле диета за красотата на вашата фигура

Така че ние ставаме тънки на зеле, но в зеле не може да се откаже от себе си, има дори цял ден и не добавяте грам. Не без причина за бялото зеле, репутацията на продукт с отрицателен енергиен баланс бе фиксирана. И това не е изненадващо, защото всеки продукт, който влезе в тялото ни, носи известно количество калории, но в същото време се изразходва известно количество калории за усвояването и усвояването му. Така че, в зелето този баланс е отрицателен, тоест, тя носи в тялото по-малко калории, отколкото за преработката му!

Има много видове зеле: оцветени и бели, Брюксел и броколи и много други, но всички те могат да помогнат на тялото ни да се възстанови, да го изчисти от токсините и да се отърве от мазнините.

Ако ще отслабнете със зеле, имайте предвид, че лидерът в минималните калории поддържа бяло зеле, при което 100 грама представляват само 20 ккал. Разбира се, диетата ще трябва да изключи мазни храни, сладкиши, сладкиши, но си заслужава!

Предлагаме Ви класическа диета за зеле, която ви позволява да губите 5-7 кг допълнително тегло на седмица.

Зелената класическа диета

  1. ЗАКУСКА - кафе без захар (можете да добавите заместител на захарта).
  2. ОБЕДИНЕНИЕ - в зелената салата (в каквото и да е количество) добавете 1 супена лъжица нерафинирано растително масло. И това е всичко. Един ден по-късно обаче можете да добавите още едно стръмно яйце на вечеря.
  3. ВИНАР - да избирате: 200 грама сварено постно месо или риба или чаша кисело мляко (можете да заместите бифидок или кисело мляко за пиене без добавки).

Основното правило - всичко трябва да е без сол. Между тези три хранения можете да ядете зеле в неограничени количества, без да добавяте нищо към него. Зелето трябва да е свежо. В допълнение, един ден можете да пиете до 2 литра течност, вода или зелен чай.

Тази диета трябва да се спазва за 10 дни. Тези, които са го тествали, твърдят, че могат да загубят 7 или дори 10 кг. Диетата, разбира се, е много здрава, нискокалорична и нисковъглехидратна.

Да вземем предвид: 200 грама месо е в рамките на 400 ккал, лъжица масло - около 150 ккал, 1 кг зеле - около 200 ккал. Но калоричното съдържание се компенсира от обема, тъй като зелето може да се консумира в неограничени количества, така че стомахът винаги ще е пълен и гладът ще се оттегли безгрижно.

Не забравяйте, че здравословното хранене е вредно за здравето и е по-добре да се ограничи един - два дни освобождаване от отговорност.

Успех при отслабване!

Share:
Comments