Отслабвайте завинаги като бабкин и баски

В Москва представянето на книгата "Отслабвам завинаги!", Което принадлежи на Перу Маргарита Королева, модерен метрополитен диетолог, помогна да отслабне много руски знаменитости.

Според ненатрапчивия Експресен вестник Николай Басков, Андрей Малъхов, Надежда Бабкина, Алла Домлатова, Татяна Вененеева и Клара Новикова бяха видени сред гостите на събитието - всичко в перфектна физическа форма. kor2

Говорейки пред публиката, Маргарита Королева описва особеността на метода си за борба със затлъстяването: - Не предлагам на хората нищо супер сложно и не измислям специални диети. Просто се научавам да слушам тялото си и да бъда в хармония с него.

В отговор нейната пациентка Надежда Бабкина стана и благодари публично на диетолога:

- Рита, много ви благодаря. Научихте ни не само да слушаме себе си, но и да се подчиняваме на вас. Представете си, че само вечер ще реша да хапна нещо сладко, ще се превърна в вкусна чайка, както казва Маргарита: "Надя, какво правиш сега?" - Нищо "- казвам и вземам бонбоните и шоколади в хладилника.

почукване

Всеки, когото добре познат специалист по хранене няма да може да контролира лично, предлага тя да я чете. Можете да го купите във всички книжарници.

Прочетете на:

  • 25 съвета за диетолог Маргарита Королева
  • Грешки, поради които не губите тегло
  • Меню за отслабване: закуска, обяд и вечеря
Share:
Comments