Отслабвайте според вида на фигурата

Не е тайна, че има няколко различни вида фигури. Дебелите отлагания в човешкото тяло могат да се разпределят по различен начин - по този начин методите на загуба на тегло за всеки тип фигура са различни. Да намериш корена на проблема означава да го решиш наполовина. Така че, ние продължаваме.

За щастие, можете независимо да свържете фигурата си с определен тип. Според съвременната класификация, днес има точно три от тях: "ябълка", "круша" и "банан". Буквите "Fruity" съвсем точно съответстват на площите с излишните мастни депозити. Дамите - "ябълки", например, страдат от почти пълна липса на талия - излишни килограми се депонират на стомаха. "Крушата" има кръста и широки бедра. Екстра паунда, като правило, се натрупват на бедрата и задните части - в долната част на тялото, което често е причина за появата на целулит. При жените с форма на банан риска от натрупване на наднормено тегло е по-малък от този на другите, въпреки че слаба талия, висок растеж и липса на завои, характерни за женската фигура, също могат да бъдат проблем.

Застанете пред огледалото и опитайте върху себе си всички изброени по-горе критерии. "Ябълка" вие, "круша" или банан - няма значение: като знаете вашите възможности, можете да изберете за себе си оптималния план за придобиване на идеални форми. Така че, жените като "ябълка" трябва да обърнат внимание на тяхната храна. Те са нежелателни да ядат сладки и брашно, струва си да се даде предпочитание на плодове, зеленчуци и ястия от зърнени култури. Придържайки се към такава нискокалорична диета, женските "ябълки" ще могат да държат под контрол наднорменото тегло и да се отърват от гънките по корема. Характерна особеност на "ябълките" е, че дори и интензивните упражнения за укрепване на пресата едва ли ще помогнат - без диети, няма да можете да загубите излишните килограми на стомаха си.

Жените с фигури с форма на круша също трябва внимателно да наблюдават количеството консумирани въглехидрати. Техният излишък в диетата може да доведе до появата на нежелани мастни натрупвания на бедрата и бедрата. Ако сте "круша" - черен списък всички бързо хранене във вашия град! Сладка сода за вас - не можете да си представите по-лошо, а липсата на физическа усилия с всеки изминал ден води до пренебрегването на целулита. За да избегнете всички тези неприятни неща, трябва да се откажете от излишния прием на въглехидрати и да дадете предимство на нискокалорични ястия с изобилие от зеленина. Притежателите на фигурата "круша" също могат да извършват прости упражнения за бедрата и задните части, за да поддържат тази част от тялото в тон. В допълнение, те са добре пригодени масажи на бедрата и задните части, за да се увеличи кръвообращението в тази област и да се избегне появата на целулит.

Ако щастието е, тогава жените с фигура като "банан" могат да бъдат наречени така. Те не се колебаят да включат в диетата си продукти, богати на растителни масла и мазнини. Факт е, че шансът да развали фигурата с мазни храни е малък, но тялото ви ще намери по-апетитни и привлекателни форми. Месо - да! Печене - моля! Сладки - толкова, колкото искате, ако не се страхувате от кариес. Като цяло, яжте това, което искате, но не забравяйте - всичко е добро в умереност. Прекомерният интерес към животински мазнини, захар и "бързи" въглехидрати не е много полезен за никого - поне заради риска от висок холестерол. В края на краищата цифрата е фигура и трябва да се грижиш за здравето си, независимо от твоята физика.

Share:
Comments