Отслабвайте с мазилка

Мазилката за отслабване работи по този начин: неговата лепкава част е комплекс от естествени биоактивни екстракти, които стимулират кръвообращението и метаболизма. Когато са залепени, те започват да влизат в тялото през кожата и разграждат мастните отлагания.

Очевидно, мазилката за отслабване има много предимства пред други начини да отслабнете. Мазилката не пречи на ежедневния живот, е напълно естествена и не свързва човек с приемането на хапчета в определено време. Съществуват и други предимства: мазилката може да се използва по точково разстояние в проблемните области.

В допълнение, той доставя активни вещества в кръвта през кожата, а не през стомашно-чревния тракт. Производителите казват, че мазилката е в състояние да премахне токсините от тялото. Заслужава си обаче да се разглеждат тези предимства от гледна точка на специалистите.

1. Точка прилагане. Да се ​​отървем от мазнините на една малка част от човешкото тяло е невъзможно. Единственото изключение е хирургическата намеса, когато депозитите се премахват ръчно. Отслабването е сложен биохимичен процес и не може да се случи в една малка част от фигурата. Мастните запаси със загуба на тегло винаги се консумират равномерно.

2. Напълно естествен активен комплекс. Уви, производителите на пластири за отслабване предоставят невярна информация. Сертифицираните продукти съдържат биоактивни екстракти от гуарана, кал и камелия. Но в същото време в състава му има цял куп химически с трудно изявени имена. Акрилатен съполимер, пропилей гликол, хидроксипропил бистримониум, феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, пропилпарабен - и това все още е непълен списък. Повечето от тези вещества са антисептици и консерванти, използвани в парфюмерийната промишленост. Някои от тях не са толкова безопасни, колкото изглеждат. Резултатите от проучването ChannelNewAsia.com показват, че веществото метилпарабен (метилпарабен) води до преждевременно стареене на кожата.

3. Укрепване на кръвообращението. Някои екстракти, приложени към пластира, имат ефект на затопляне. Но ето какво трябва да обърнете внимание: стандартния размер на парче мазилка - само 3x3 сантиметра. Активното вещество, приложено към него, е твърде малко, за да ускори значително кръвния поток в проблемната област на фигурата. За да постигнете желания ефект, трябва да използваме плочи с размери най-малко 10x10 сантиметра.

4. Мазилките за отслабване не се препоръчват за диабетици и хора с патология на щитовидната жлеза. Поради естествените активни съставки могат да се появят алергии. Лекарите строго забраняват използването на такива пластири за бременни и кърмещи жени, както и за хора с отслабена бъбречна функция. Не се препоръчва да носите мазилка за отслабване за повече от тридесет дни. След този период е необходимо да вземете пауза за една седмица.

Всичко всъщност не е толкова просто, колкото изглеждаше на пръв поглед. Но са мазилки за загуба на тегло напълно безполезни? Не можете да кажете това. Те имат известен положителен ефект върху състоянието на кожата и лимфата, което води до лесен тонизиращ ефект. Най-важното нещо е да не очакваме чудеса от такива продукти. Самите производители обръщат внимание на това. По правило пакетът ясно гласи: "Прилагайте в първия и втория етап на целулита." И това означава, че максимумът, на който можете да разчитате - 2-3 загубени паунда със състоянието на редовните фитнес класове.

Share:
Comments