Началото на загуба на тегло. стъпка по стъпка план за

Съдържание:

  • Какво трябва да бъде храната?
  • Какво може и не може да се яде?
  • Правила за хранене с правилно хранене
  • Защо броите калории?
  • Колко правилно да се изчислява IBJ?

Отслабването е мечта за много жени и за мъжете. Но понякога, гледайки на фигурата си, хората просто не знаят откъде да започнат трансформацията. Без съмнение мнозина най-напред ще бъдат регистрирани в спортна зала. Но може би за тях ще бъде изненада, че само 30% от успеха зависи от физическото натоварване, а 70% са зависими от храненето. Ето защо, за да получите формата на вашите мечти, със сигурност трябва да установите храна.

Какво е правилното хранене

Правилното хранене означава използването на здравословни и здравословни храни. Така че от диетата си трябва напълно да изключите всички видове полуготови продукти, кифли, сладки газирани напитки и пакетирани сокове, майонеза, бисквити и чипс, колбаси и други. Всички тези и много други продукти не само не са от полза за организма, но и могат да му причинят значителна вреда поради химичния им състав.

По този начин, първата стъпка към намаляване на теглото ще бъде пълен преглед на вашата диета. Може да се установи, че всички видове вредни продукти не само присъстват във вашата диета, но и са в основата на това. Естествено, това засяга цялото тяло. Но повечето от тези продукти ще повлияят на фигурата ви, като добавите допълнителни килограми и ще стимулирате образуването на целулит.

Правилното хранене е в основата на процеса на отслабване. Но не е достатъчно просто да смените вредните продукти с полезни. Важно е да се съобразявате с режима на хранене на храната, както и внимателно да преброите консумираните калории. Основното правило е, че количеството доставена енергия не трябва да надвишава това, което се консумира от тялото всеки ден.

Share:
Comments