Мотивация за отслабване

Диета е един от известните и често срещани начини да отслабнете. Има много диети, говорихме за някои от тях на нашия уебсайт. Днес искаме да ви кажем не за следващата диета, а да се докоснете до една от важните теми за това, а именно: Имате ли нужда от мотивация за отслабване? и какви мотиви има изобщо?

Мотивация за отслабване

Мотивацията е един вид фондация, която ви принуждава и убеждава спазвайте диета, както и за постигане на целта и резултатите. Самата мотивация трябва да бъде много тежка и да ви даде сила, оптимизъм и самоувереност. Може да има толкова мотивации, колкото един, но в този случай главната роля се играе не от количество мотиваций, но теглото им.

Мотивацията не трябва да бъде фиктивна и избрана без причина, тя наистина би трябвало да стимулира диетата и да я убеди в необходимостта и необходимостта през целия период на нейното използване, за да постигне резултата, поставен пред нея.

1. Една от тежките мотивации може да бъде купена рокля, което е малко над вас. Не е за нищо, че поставяме тази мотивация на първо място, тя е най-честата и магически засяга момичетата. За да бъде роклята по размер и да изглежда добре на вас, ще трябва да загубите няколко килограма. Това е най-често използваната мотивация, защото винаги най-красивите рокли, колкото и късмет, ще паднат за по-малък размер.

Любовна мотивация за отслабване2. Важна мотивация може да бъде обичам, Ако се влюбите в човек и искате да отслабнете за него, да се чувствате удобно до него или да привлечете вниманието му, тогава това е най-силната мотивация за отслабване. Стройната фигура със сигурност ще бъде оценена от човек.

3 За да не загуби съпруга си, трябва винаги да бъдем привлекателни и желани за него - действителна мотивация в наши дни. В тази ситуация диетата става особено необходима, когато съпругът има любовница или връзката ви започва да се охлажда.

4 Възстановете хармонията след раждането много сериозен въпрос. След раждането много момичета получават тегло и от тази есен в депресия. Тази мотивация ще ви помогне да се измъкнете от депресията и да намерите бившата атракция, като по този начин карате всички да се възхищават на бързото възстановяване на фигурата.

5. Целта на отслабването може да стане желание да дразнят първите човек или съпруг, който, след като ви види след диета, ще съжалява, че е загубил. Това също е добър начин да се върнете на бившия си приятел, ако все още имате чувства към него.

Отслабвайте преди пътуване до морето

6 Отслабвайте преди пътуване до морето - и мотивация. Всяко момиче иска да изглежда красиво на плажа, така че мъжете да я възхищават, а жените да я завиждат. Обличането на красив и отворен бански костюм, без да изпитва никакъв дискомфорт, е много важно за всяко момиче и е една от най-тревожните теми, преди да пътувате до морето.

7 Мероприятие, защо не е причина? Представена на всяко празненство, момичето иска да привлече възхитителните погледи на мъжете и завистливите външности на момичетата, особено ласкателно да чуе от присъстващите за това, как сте загубили теглои изглежда страхотно.

Пример за такова събитие може да бъде: • Сватба • Дипломиране • Рожден ден • Среща на завършилите • Корпоративна • Нова година и други тържества.

8. Можете да отидете на диета да укрепят здравето си, защото диетата е полезна не само за отслабване, но и за здравето. По-специално, някои диети са полезни за стомаха, както и за общото състояние на кожата и косата. И ако сте поддръжник на така наречените "дни на разтоварване", не можете просто да пиете вода и да ядете хляб, а да изберете пълноценна диета, полезна за здравето и за фигурата. Отказването на някои ястия и продукти не означава, че тя ще бъде здравословна, но определен вид диети включва необходимия списък с храни и правилната диета, което ще даде положителен резултат и в двата случая. Дискомфорт поради излишно тегло

9. Ако сте започнали да се чувствате дискомфорт поради тяхното тегло и сте загубили предишната си лекота, това би трябвало да ви подтикне към диета и да станат мотивирани, Потискането на такива ситуации е необходимо в началния етап, при първата проява. Ако тази ситуация започне, тогава диетата може да не е толкова ефективна или ще изисква повече време и ограничения в диетата.

10. Използването на диета може да направи желание за завист приятелки, които са с наднормено тегло "болна" тема. Ако те хвърлят остри фрази в адреса ви и критикуват, тогава когато отслабнете, това ще бъде шок за тях.

Отслабвайте заради идолаИли може би ревнуваш от някой, който изглежда по-тънък от теб? Какво не е мотивацията! Защо да седнеш и да завиждаш, когато можеш да се насилваш: • изберете диета, • следвайте диета, • станете тънък, • не завиждайте на никого.

11. Друг причината за отслабване Може да ви кумир, Искате ли да изглеждате като любимата си звезда? - защо не, звездите също седят на диети.

Добър пример за имитация могат да бъдат: Натали Портман, Джесика Симпсън, Бритни Спиърс и други звезди, които са преживели своя собствен опит чрез специални диети и постигнаха отлични резултати.

За да превърнеш идола в мотивация, наистина би трябвало наистина да искаш да станеш като него, не само да си мислиш: "тук, да бъдеш като ...", а да се вдъхновиш: "Искам да бъда и ще бъде като ...". За да мотивирате загуба на тегло, отпечатайте снимките звезди в такова количество, че са навсякъде, особено близо до хладилника.

12. Да бъде ролен модел, Можете да зададете пример за вашите дъщери или вашите ученици. Тази цел е доста ефективна, защото ви поверява голяма отговорност и просто не можете да покажете слабост, да се откажете и да се откажете в очите на вашите деца. Преди да ни кажете какви резултати и за какъв период от време искате да постигнете, тогава няма да имате пътуване с връщане.

Отслабвайте, за да изплюете всички13 Самая интересная и «железная» мотивация – «Да изплю всички!". Ако роднините, приятелите, познатите и колегите ви го правят, защото изглеждате лошо, наддавате или хвърляте други упреци по този повод във Вашия адрес, това е най-мощната мотивация - да изтриете носа си и в крайна сметка за да получите красива фигура.

14 Заставить сесть на диету заради нея - Голяма мотивация. Всяко момиче и жена иска да изглежда неустоимо и да съзерцава, това е една от най-правилните мотиви. За да направите това, само за себе си, без допълнителни причини. Съвместна диета

15 Съвместна диета, Считам тази мотивация за особена, тъй като заедно с вас ще има човек, който е в същото положение и условия като теб. Заедно ще бъде по-лесно да оцелеете през този период, тъй като вие ще можете да споделяте за възпалението и да се разбирате взаимно. Добър вариант за тези, които не са уверени в себе си или искат да правят всичко в компанията с някого.

16 Простое «Искам» най-добрата мотивация за отслабване. При этом призыве можно добиться больших результатов, главное чтобы «Искам» не иссякло на начальном этапе. Данная мотивация идеальным образом подходит для целеустремлённых людей.

С това мотивация за отслабванеще ви помогне да цитирате цитати на листовки, които ще ви насърчават и стимулират. Можете да ги обесите около апартамента: на огледалото, на компютъра, на вратата, особено в кухнята в близост до хладилника, така че те да ви държат назад. Изберете кавички от този вид:

"Пътуване до наднорменото тегло започва с една торта"

"Колкото по-малко ядете, толкова повече губите тегло"

"За да отслабнете, трябва да се отървете само от един - хладилника!"

"Отслабвам! Сладка да не предложи! Не поканете гостите да посетят! Не ни тренирайте с чай! Празници не се празнуват! "

"Лесно е да отслабнете, трудно е да не ядете!"

Стикери с мотивацияВ допълнение към котировките можете да пишете различни фрази на стикерите. Те трябва да се обадят и да вдъхват увереност, например да пишат такива фрази: "Аз ще отслабна!", "Мога", "Ще бъда тънък", "Ще стана слаб и ще се оженя", "Ще отслабна и всички ще ме завиждат!" те в целия апартамент.

Цитатите трябва да бъдат формулирани ясно и уверено. Не забравяйте да споменете на някои стикери и основната си мотивация.

Ако не сте намерили онзи, който ви мотивира точно сега, за да отидете на диета от горните мотиви, тогава можете да излезете с него сами.

Например, можете да празнувате рождения си ден в ресторант, като поканите гостите там. С волята на късмета ще бъдете принудени да се грижите за себе си, за да бъдете неустоими в този празник. В допълнение към рождения ден можете да организирате всяка друга почивка, която изброихме по-горе.

Ще помогне да се намери мотивация за загуба на тегло видео услугата YouTube, която има съвети от психолози по този въпрос. Много е лесно да намерите видеоклиповете, просто отидете на сайта на услугата и въведете темата за интерес в полето за търсене: "мотивация за отслабване"Или" причини да отидем на диета. "

По-долу сме публикували видеоклип, който си струва да гледаме, преди да изберем цел и мотивация. Целта трябва да бъде реалистична, ясна и желана. Не можете да направите себе си идеална тежест, например 60 килограма, ако физиката и физиологията ви не го позволяват.

Следващото видео ще бъде от полза за тези, които желаят да стане тънък и красив, След като сте избрали мотивацията, е необходимо да дадете подсъзнателен екип команди на вашето тяло и да се програмирате на желания резултат. Видеото дава съвети за правилното психологическо приспособяване и пример за обучение.

За да сте сигурни, че мотивацията не е изтекла и че сте стимул, използвайте различни помощни методи за напомняне. Отлично презареждане мотивация за отслабване станут картинки на която ще бъдат изобразени известните знаменитости. Не забравяйте да запишете резултатите си за самоконтрол. Също така прочетете статията за това как да намерите стимул за намаляване на теглото.

Снимки за мотивиране на загуба на тегло

И накрая, искаме отново да отбележим значението на избора на цел. За да сте сигурни, че диетата е ефективна, се нуждаете от дълъг период от време и воля, за да се съобразите с нея, така че в средата на сцената да не се откажете от това начинание и да промените мнението си. В този случай диетата трябва да бъде правилно подбрана и да не навреди на вашето здраве.

Share:
Comments