Миостимулация - лъжа и люлеене на мускулите

Миостимулация отслабванеМиостимулацияИли, както би било по-добре да се каже, електро - е въздействието върху мускулната тъкан от електрически ток, когато симулирания естествения процес на свиването на мускулите, но няма сигнал от нервните клетки, и по специално електронно устройство. Чрез мускулите са прикрепени електродите, импулсите на определени параметри, които им доставят, което кара мускулите да работят, както и по време на тренировка. В резултат на това има увеличение на мускулния тонус, изгарянето на мазнините, повишената кръвна и лимфна циркулация в областта на стимулирания мускул.

С помощта на миостимулация можете да укрепите всяка мускулна група, освен това тази процедура може да бъде много по-ефективна от физическите упражнения. С обикновената физическа активност не всички мускулни влакна са въвлечени в целенасочена работа, а в случай на миостимулация - абсолютно всички възбудими структури - стрингови и гладки мускулни клетки. В допълнение, миостимулацията ви позволява да достигнете до мускулите, които са много дълбоки и трудно се зареждат при нормални условия: например мускулите на вътрешната повърхност на бедрото.

В същото време, по време на процедурата, продуктите от оксидацията и токсините се екскретират и млечната киселина не се натрупва в мускулите, което предизвиква характерни болкови усещания след физически упражнения. В същото време се подобрява сърдечно-съдовата система, увеличава се еластичността и еластичността на кожата.

Миостимулаторите се рекламират активно за домашна употреба. В сравнение с лечението на салон им струва много по-малко, обаче, и ефективност, както и, не излиза да има сравнение. Модерните професионални миостимулатори са многофункционални, мощни устройства. Те имат редица възможности, и са в състояние да реши широк спектър от задачи - от бодибилдинг за борба с целулита. Процедурата на кабинета е под контрола на специалист, който следи за спазването на технологията и състоянието на пациента. По време на процедурата е важно да се знае, анатомията за позициониране на електродите правилно, важно е да се определят параметрите на електрическия ток, професионално оценява проблем на пациента и да изберете желания режим. Освен това има редица противопоказания за миостимулация:

• системни кръвни заболявания; • Може да кърви; • нарушения на кръвообращението над 2-ра степен; Бъбречна и чернодробна недостатъчност; • неоплазми; • бременност; • активна туберкулоза на белите дробове и бъбреците; • тромбофлебит (в засегнатата област); • камъни в бъбреците, пикочните пътища или жлъчния мехур (когато са изложени на корема и долната част на гърба); • остри интраартикуларни увреждания; • остри гнойни възпалителни процеси; • кожни заболявания в остра фаза в областта на експозицията; • имплантиран пейсмейкър; • свръхчувствителност към импулсен ток.

В домашни условия, тази процедура е трудно да се извърши правилно, така че дома миостимулация има очевидно по-малка сила. Домакинският миостимулатор може само да поддържа вече събраните форми, да поддържа мускулите в тон, но за да коригира сериозно недостатъците на фигурата, е необходимо да се използват професионални миостимулатори.

Процедурите на миостимулация се предписват от курса. Стандартният курс е около 10-20 процедури. За да се постигнат оптимални резултати, миостимулационните сесии се провеждат всеки ден.

Share:
Comments