Масаж лента срещу наднорменото тегло

Масажът за колани за отслабване ви позволява да се отървете от мастните гънки без физическо натоварване. Има няколко предимства, има няколко разновидности. Тя се основава на иновативни технологии. Това наистина е уникално устройство, което е успешно от много години насам.

Масаж лента срещу наднорменото тегло

съдържание

 • Предназначение
 • Принцип на експлоатация и технически характеристики
 • видове
 • Предимства и недостатъци
 • Преглеждайте популярни модели
 • Как да го използвате правилно?
 • Има ли противопоказания?

Предназначение

Коланът за самомасаж е предназначен за затягане на кожата, връщане на мускулите до тонус, изгаряне на мастни депозити. В нашата страна за първи път такива адаптации се появяват преди около 20 години, но в онези дни е било невъзможно да се купят в магазина - само чрез теле-магазина.

Хората, които използват чудесни масажисти, заедно с диета и упражнения, отбелязват, че ефектът на устройството е. Има обаче представители, които използват устройството, без да полагат други усилия. Съответно, има положителен резултат, но не е толкова висок.

Защо се случва това? За да разберете това, е важно внимателно да прочетете характеристиките на всеки тип масажор и да разберете основния принцип на ефекта върху тялото. Изключително модерните модели на колан-масажор са в състояние да коригират формата с пасивно използване само за един месец. Но ако освен това се придържаме към правилното хранене и поне по някакъв начин се ангажираме с физическа активност, ефектът се ускорява и се увеличава. Възможно е да се повлияе абсолютно на всяка част от тялото - талията, хълбоците, бедрата и т.н.

Принцип на експлоатация и технически характеристики

Принципът на колана за масаж зависи от вида на устройството. Но всички единици са насочени към развитието на мастни слоеве и укрепване на мускулните контракции, поради което влакната на епидермиса и мускулите стават еластични и еластични. Повечето от коланите са оборудвани с контролни панели, с помощта на които се определя интензивността на удара.

Какво може да се постигне с помощта на масажен пояс за отслабване:

 • стягане на кожата;
 • премахване на целулита;
 • укрепване на мускулната система;
 • отстраняване на умората в мускулите;
 • възстановяване на мускулна тъкан;
 • ускоряване на кръвообращението и метаболизма;
 • изгаряне на мастни слоеве.

За да постигнете максимални резултати, препоръчваме ежедневно да извършвате "масажи" и стриктно да спазвате всички препоръки, посочени в инструкциите за конкретното устройство.

видове

Вибрационен тип масажор. Той работи чрез електрическа мрежа или батерии за съхранение, които задвижват специални ролкови устройства. Това създава определена вибрация, насочена към масажиране на проблемната област. За да визуализирате ясно вибриращия колан, не забравяйте какъв е стационарен вибро-масажор, който е инсталиран във фитнес клубове. Само това е по-мобилна версия.

Вибрационен тип масажор

Освен това устройството има контролер за превключване, така че можете да променяте скоростта на вибрациите, интензитета и режима. Някои модели са оборудвани с отделни програми. Характеристика - при използване на вибриращ колан е важно мускулната система на пресата да бъде натоварена. В противен случай външният слой мазнини няма да бъде изгорен, но ефектът ще бъде пренасочен към вътрешните органи, който е изпълнен с неприятни последици.

Прочетете повече за машини за отслабване с вибромасаж тук.

Масаж на миостимулираща форма. Това е устройство, което е прикрепено към проблемната зона чрез велкро. Оборудван с дисплей, показващ периода на използване на колана и режима на работа. Това е един вид генератор с миниатюрни импулси, които устройството изпраща до мускулните клетки. В резултат на това има мускулна контракция, увеличаване на тона и разпадане на мастните слоеве.

Мощният миостимулатор работи с 2 малки батерии, така че мощността на генератора е малка. Въз основа на това може да се твърди, че устройството е ефективно за нискомаслени слоеве. Продължителността на една процедура не трябва да надвишава половин час.

Масаж на миостимулиращ тип

Масаж с ефект на сауна. Основната посока на този пояс е създаването на парниковия ефект, поради което топлината, генерирана от собственото му тяло, не се изпарява, а се връща обратно. Това води до повишено потене.

Известно е, че парна баня помага да се отървете от излишните килограми, но не всички хора могат да посетят сауната и банята (има противопоказания, няма възможност). Следователно, колан със сауна ефект ще бъде най-доброто алтернативно решение. По този начин, с изпотяване, се отделя прекомерна влага от тялото, което е важно за затлъстяването. В края на краищата, нарушения метаболизъм не позволява освобождаването на течност.

Този колан не изгаря мазнините, но ви позволява да отслабнете с помощта на увеличено отделяне на потта и нормализиране на водния баланс. За да подобрите ефекта, препоръчително е да носите масажор по време на интензивно физическо обучение. Коланът е изработен от неопренов материал, т.е. синтетичен каучук. Платът е мек и приятен на допир. Произвежда водоустойчиви приюти и костюми, използва се дори за космически цели.

Всички масажни колани са помощно средство за бързо и ефективно отслабване и унищожаване на целулита в местните части на тялото.

Предимства и недостатъци

предимства колани Масажори:

 • постепенна промяна във формата на тялото, така че човек да не получи отново наднорменото тегло;
 • безвредни за тялото, когато се използват правилно;
 • цялостно действие (засяга мускулите, мазнините, кожата);
 • насищане на клетките с кислород чрез ускоряване на кръвообращението;
 • ефектът от масаж, който не може да бъде неприятно;
 • възможността да използвате устройството у дома - по време на почистване, готвене и дори на компютър или телевизия;
 • относително евтина цена, за разлика от годишния абонамент за фитнес клуба;
 • удобство и лекота на използване;
 • минимален списък от противопоказания;
 • може да се използва на всяка възраст;
 • наличието на режими на скорост и интензивност в много модели.

недостатъци:

 1. Вие не можете да отслабнете до голяма степен със затлъстяването. Несъмнено лентата ще ви помогне да ускорите този процес, но е необходимо допълнително да се придържате към подходящата диета и да дадете на тялото физическа активност.
 2. Невъзможно е да се постигне облекчение на тялото, както при упражняване на симулатори.

Преглеждайте популярни модели

Към днешна дата има огромно разнообразие от различни модели, произвеждани от различни производители. Но сред тях може да се отдели най-популярната група.

Vibra Tone. Устройството се отнася до вибрационния тип на лентовия масажор. Изключително лесен за използване, с автоматичен и ръчен режим на регулиране на мощността и режим. Характеристика - в пълния набор от колани има не само инструкция за употреба, но и допълнителна литература с препоръки за отслабване от специалисти. Това е подробна диета и неща. Плюсове и други характеристики на устройството:

 1. Препоръчително е да използвате колана вечер: ще постигнете по-добър резултат.
 2. Не използвайте колана веднага след хранене. Трябва да изчакате 1-2 часа.
 3. Ако искате да ядете по-малко храна на вечеря, след това нанесете устройството на половин час преди хранене, тъй като вибрационните действия на масажа намаляват усещането за глад.
 4. Ако купувате колан, който работи само от мрежата, ще трябва да седите до изхода, защото дължината на кабела няма да ви позволи да се движите из стаята.

Vibra Tone

СилаПро, тук. Това е примерно копие на предишната версия, но работи върху батерията, за да може да се носи и едновременно да се движи в апартамента. Има характеристика - мускулите се затоплят допълнително, тъй като повърхността на колана генерира температура. Съдържа микроконтролер за превключване на режими за подаване на вибрационни импулси. режима на работа:

 • ударное действие;
 • пресоване;
 • интервальное;
 • vibromassažnoe;
 • sheypingovoe;
 • цикличен;
 • точков ефект.

Всички тези режими могат да се стартират в определена последователност.

SilaPro

Жизнените лъчи. Масаж на колана с двойно действие, тъй като осигурява масаж и миостимулация в същото време - мускулите се затоплят и свиват. Работи върху малка батерия. Освен това подобрява функционалността на стомашно-чревния тракт.

Жизнените лъчи

Вулкан. Този пояс създава парников ефект. Използвайте за предпочитане по време на упражнението. Носенето за повече от 2 часа е забранено.

Вулкан

ABC A-Round. Устройството има 6 програми и почти 100 нива на импулси. Заменя сложни упражнения на симулатори.

ABC A-Round

Салон за сауна. Колан с ефект на сауната.

Салон за сауна

Лесно е да разберете какъв е коланът-масажьор за отслабване, как работи и се прилага, например при колана TL 2001B Tiens от Tiens може да бъде в следващото видео.

Как да го използвате правилно?

Ако поставите колан в момент, когато гледате телевизия, четене и т.н., не забравяйте да вземете най-удобната поза. Следвайте тези правила:

 1. Носете колани-масажър толкова дълго, колкото е посочено в инструкциите за дадено устройство.
 2. Първо трябва да защитите устройството в проблемната област и само след това да се свържете с мрежата и да включите режима.
 3. Не трябва да имате неприятни и особено болезнени усещания.
 4. Преди да прикрепите устройството, уверете се, че кожата е напълно суха.
 5. Не използвайте колана за масаж, ако има противопоказания.

Има ли противопоказания?

Ако използвате колана при наличие на забрани, можете да влошите своето собствено здраве. Затова обърнете внимание на списъка с противопоказания. Най-често това е следното:

 • период на бременност и кърмене;
 • наличието на сърдечен стимулатор;
 • заболявания на кръвоносната система - тромбофлебит, тромбоемболизъм и други подобни;
 • патологии на коремната кухина с хронична природа;
 • някои сърдечни заболявания;
 • гинекологични заболявания;
 • хирургическите интервенции, извършени по време на рехабилитационния период.

Използването на масажор за загуба на тегло ще ви позволи да се отървете от излишните килограми, но да го използвате по-целесъобразно като помощно средство. Belt безупречно допълва физическите дейности и диетата. Но не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар преди употреба, ако имате проблеми от списъка с противопоказания.

Share:
Comments