Lpg масаж (ендемология) - супер-агент срещу целулита

Endermology е патентованото име на специална масажна техника, предложена от френската компания LPG (Alpie Ji) за борба с мастни натрупвания, оток и целулит.

Тази специална техника съчетава механичен масаж с пулсиращ вакуум.

Как работи ВНГ

Това се случва по този начин: на дюзата за масаж - така изглежда, както е показано на снимката по-долу, се дава вакуумно изсмукване - изсмукване на кожата като прахосмукачка, непрекъснато или пулсиращо. В същото време ролките за дюзи хващат кожната гънка и ги масажират интензивно с месене.

Получава се двоен ефект. Благодарение на вакуумното изсмукване има силен поток кръв към проблематичните тъкани. С кръвта идва кислород и хранителни вещества. Благодарение на месене, вътреканалният флуид се притиска към лимфните възли и се получава лимфен дренаж. Кожата се лекува и обемът на мастните депозити от процедурата преди процедуритеата намалява.

Благодарение на интензивния лимфен дренаж, стимулирането на клетъчния метаболизъм и излагането на съединителната тъкан, LPG масажът коригира контурите на фигурата и третира целулита. За да се постигне същия изразен ефект чрез масаж на ръцете е много трудно.

LPG

Освен това, за разлика от ръчния масаж, ролята на лекар тук е сведена до минимум. Устройството и компютърната програма отговарят за ефективността и съответствието с технологията. Всеки агрегат за втечнен нефтен газ има екран с течни кристали, върху който лекарят избира схема - целулит с различна тежест, оток или излишната мазнина.

Резултати от третирането с LPG на целулита

преди процедурите след процедурите преди процедурите след процедурите
До LPG После LPG До LPG После LPG

Според американския отдел на FDA - най-строгата система за медицинско сертифициране, която в един момент успява да забрани дори и силикон, така според мнението на тази организация, LPG-масажът е единствената техника, която може да лекува целулита и затлъстяването от всички степени.

В допълнение към целулита и мастните депа, ендемологията може да се справи с подуване, да ускори рехабилитацията след наранявания и пластични операции и да има общ лечебен ефект, да подобри тонуса на кожата и еластичността.

Цени. Колко процедури за пропан-бутан са необходими.

Процедурите по LPG се определят от курса. Стандартният курс е около 10-15 процедури. Самата процедура продължава 35 минути. Нормален режим - 2-3 процедури на седмица.

Една процедура струва 1000-2000 рубли, но те обикновено се купуват с курс, с отстъпка, като абонамент.

Share:
Comments