Книгата на лиси муса "ние правим фигура от труп". четем.

Книгата на Лиси Муса "3000 начина да не се намесва в хармонията" е различна от всяка друга система за отслабване. Това е забавна и вълнуваща игра със своите правила, фирмени думи и философия.

Лиси Муса няма медицинско образование, а множество последователи и благодарни читатели. Той се чете от хора, които не искат да броят калории и въглехидрати, но просто искат да играят и да правят забавни задачи. Най-изненадващо е, че много, наистина, успяват, ако не отслабнат, а след това да преразгледат диетата си.

Книгата на Лиси Муса

Кой е Лисси Муса?

Зад псевдонима Лисси Муса е известният московски художник Зоя Чернанова. Тя обаче вече не е известна с картините си, а за активно участие и дори за създаването на обучения по системата "Симорон". Това е игра на психологическо обучение, в което слушателите се научават да изпълняват желанията си. Привличане на пари, любов, уверете се, че правилният автобус се появява възможно най-скоро и т.н. и, разбира се, те се научават да губят тегло. Ето защо "краката" на тънката система на Лиси Муса "растат" от там, от тренировките на игри за продажба на мечти.

Но по-близо до тялото - в началото на книгата "3000 начини ..." авторът посочва, че особено в името на проверка на собствените си системи, пуснати на тегло до невъобразими пропорции. Очевидно е, че в интернет има само една снимка на тестовия период, тъй като всички изображения Лиси Муса Свидетели сме добре нахранени млада дама с замечтан поглед, или малко по-малко добре хранени, но все пак почтени размери дама. Много критици на книгата на Лиси Муса саркастично отбелязват: "Защо авторът не губи тегло на магическата си система"? Лисе обаче им написа в замяна - няма да е възможно да се отслабне костите с нейната книга и цялата идея е тялото да получи нормалното си тегло.

Какъв вид 3000 начина и как да отслабнете, ние

В началото на книгата ни се предлага да хвърлим всички тези скали, броя на калориите-протеини-мазнини-въглехидрати и измерванията на талията далеч. Продуктите трябва да бъдат избрани на принципа "Искам да я ям, и не ми пука колко много тази калория". Вярно е, че след желанията си те все още имат дневник за храна. Всичко, което се влива в устата, е необходимо веднага да запишете. И да анализирате защо сте го изяли - изяде дете, лошо лежеше, било скучно или поради чувство на глад.

За всеки ден книгата предлага нелепи задачи - да излезеш с "песни на хвала" и да ги изпяш на глас. Или купете панталони с размерите, които смятате за идеални за себе си и говорете с тях, убеждавайки ви да се качите на задника възможно най-скоро.

Всъщност съществува сериозна психология или по-скоро невро-лингвистично програмиране в книгата. Трябва да направите пръстен-котва, която периодично да наблюдавате и която трябва да ви напомня, че има по-малко нужда. Е, и, разбира се, авторът ви предлага ... любовта си.

Едва сега е необходимо да се обичат в някаква доста необичайна форма. След втората седмица задачите спират и вие сте поканени да започнете да почиствате тялото, като ядете само порцела върху водата. Не, Лиси Муса не ви принуждава и дори не провокира - авторът твърди, че ще отслабнете, ако ядете, поддържате дневник за храна и проследявате истинските мотиви за преяждане. Но е описано, че всичко това изтънчено изобилие е толкова примамливо, че правният огън се опитва да опита.

Между другото, авторът има едно нещо за вас, но едно трудно изискване - всички знания от областта на правилното хранене трябва да бъдат забравени. Пишете в специален преносим компютър и излезте от живота. Те не ви помогнаха, ако сте започнали да четете Лиси Муус?

Трябва ли да си купя книгата на Лиси Муса?

Методът изглежда много ефективен. Нездравословен навик да седи на диета, той спира на лозата. Те учи да мислиш за това, което получаваш в устата си и как да се увериш, че извън реалния смисъл на глада няма какво да стигнеш дотук. От ненужната самокритика, изпълнението на задачите е също разсейващо. В резултат на това започнете да казвате себе си комплименти, мислете за това, което ядете, започнете да ядете по-малко и да отслабнете.

Но няма да ви хареса книгата, ако:

  • Вие сте перфекционист, свикнал да определя конкретни цели и да преброява калории;
  • Вие сте специалист по фитнес или напреднал спорт. Лиси Муса не признава фитнес. Според нея най-добрият спорт е бързо ходене;
  • Вие сте раздразнени от думите "труп", "фигурка", "аз съм красива" и т.н .;
  • Не страдате от погрешни схващания и не се чувствате спокойни, измамени;

Ако всичко това не ви безпокои, купете книгата на Лиси Муса и се опитайте да отслабнете в тази забавна и необичайна система.

Прочетете на:

  • Как да промените нагласите към живота и да отслабнете
  • Грешки, поради които не губите тегло
  • Какво трябва да бъде отслабването за закуска?
Share:
Comments