Капсули "li da" - каква е опасността?

Не толкова отдавна руският пазар на лекарства за отслабване шокира неочакваната новина - известната капсула "Li Da", опасна за хората. Спорна информация за състава и действието на капсулите за отслабване Li Да, изисква по-задълбочено проучване в експертни лаборатории. Резултатите не отнемаха много време. Какво всъщност е в "Ли Да"? Отговорът е в нашия нов материал.

Производителят на препарата Li Da (Li Da Darling) обявява, че неговата биологично активна хранителна добавка е произведена от растителни суровини, отглеждани в екологично чисти райони на Китай. И че историята на създаването на този наркотик се връща в древността. Капсулите на Li Da са предназначени да намалят апетита на човек, като създават фалшиво ситост, вещества, съдържащи се в гъби и билки. Съставът на капсулите е, както следва:

Poria coconut е подземна гъбичка, паразитираща на коренища от борови дървета, които растат в планинските райони на Китай. Производителят твърди, че веществото на гъбата увеличава диурезата, активира активността на стомашно-чревната система, стабилизира работата на сърцето и дихателните права.

Coleus - растение Coleus Forskolia е широко известно в азиатската народна медицина. Комбинацията от форсколин, която съдържа, значително разширява кръвоносните съдове на човешкото тяло, води до инхибиране на реакциите, отговорни за алергичния отговор и засяга щитовидната жлеза и я кара да отделя повече хормони.

Действието forskolina абсолютно прилича на ефекта от приемането на ефедрин, който производителят по някаква причина мълчи. Трябва да се помни, че там, на колелата, където има дифурпен форсколин, задължително има следи от психоактивно съединение - салвинорин.

Салвинорин А (Салвинорин А) е най-мощният от известните психеделици и халюциногени. Той на разходите разходи или стои до LSD и много пъти надвишава псилотисин. Получете това дитерпер от растение, което расте в планински райони на Мексико.

Нарязан кола плод - повишаване на тонуса на тялото, особено със загуба на сила и липса на енергия в тялото. Плодове от гуарана - съдържат много кофеин и органични йодирани вещества, много полезни за тялото. Съставът на капсулите "Лий Да" включва също: лилава медицинска люцерна и плодове от камбоджанска Garcinia.

Съставът на лекарството, според официално съобщение в пресата, има за цел да преодолее апетита на пациента и да създаде усещане за ситост. По този начин мастните депозити изчезват. Въпреки това, редица руски диетолози са били загрижени за възможността да се свикнат с този наркотик. И както се оказа, не напразно. Капсулите "Li Da" бяха представени за разглеждане от Федералната служба за контрол на наркотиците за тяхното подробно проучване. Резултатите бяха наистина неочаквани. Специалистите открили състав на сибутрамин в състава на лекарството, чието използване може да бъде пристрастяващо.

Сибутраминът е мощен анорексичен агент, който всъщност води до загуба на тегло, но за сметка на огромна опасност за здравето. Гарантирани производители - сибутраминът се използва само като спомагателно вещество и дори в малки дози. Въпреки това, експертите се съмняваха, че загубата на тегло причинява точно природни вещества от състава на лекарството, а не сибутрамин. И макар да няма потвърждение от сто процента, е по-добре да не рискувате здравето си.

Share:
Comments