Как те губят тегло с sistema минус 60?

Един от най-добрите начини да отслабнете, да не вредят на здравето и наистина да помагате да отслабнете, помислете за "системата-60" Катрин Мириманова. Основната разлика в тази система от другите е, че само по себе си загубата на тегло не е целта, защото всеки човек неизбежно се уморява от ограничения. Целта е да променим начина на живот, превръщайки се от клуша в красота, а загубата на тегло е неизбежният резултат, който ще последва.

"Системата минус 60" учи не само да яде правилно. Промените в живота на жена, която реши да опита метода на Мириманова, ще се състои в три посоки. Ежедневен спорт, самообслужване и храна според определени правила. Звучи сложно, но резултатите заслужават. Килограмите напускат постепенно и не се връщат.

Основният въпрос, който винаги е от интерес за всички, които отслабват - какво можете да ядете на диета и какво не може? Така че на "System Minus 60" можете абсолютно всичко, но! внимание, в разумни количества и само до 12.00 часа. За останалото време се допускат само две ястия - обяд и вечеря. Точните правила започват да влизат в сила тук. Например, за вечеря, храната може да бъде само задушени и варени - пържени в масло не могат. Това изключва захарта и всичко, което е сладко. За един ден трябва да пиете най-малко 2 литра вода. Вечеря преди 18 часа и той е много строг - съществуват много ограничения, но с разумен подход, няма да се наложи да останете гладни.

В допълнение към спазването на правилата за хранене е необходимо да се грижите за себе си ежедневно - да правите масажи, издрасквания, маски и т.н., както и да включвате ежедневна физическа активност в живота си. Всъщност започвате да водите нов живот. Но, ако в началото тези ограничения и правила са малко напрегнати, след като стрелата на тежестите непрекъснато започне да пада в посока към желаните фигури, ентусиазмът се прибавя значително.

За кого е подходящ Sistema-60? Тези, които са уморени от кратковременни, бързо изчезващи резултати, са уморени от насилие срещу себе си, от пораженията и депресиите. Подходящ е за онези, които не са в състояние да организират собствена храна, които се нуждаят от прости, разбираеми правила. Тази система е за тези, които просто са решили да се променят - да променят живота си и телата си. Прочетете ексклузивното интервю с Екатерина Мириманова на нашия уебсайт.

Share:
Comments