Как модели губят тегло и имате нужда от такива крайности?

Ние сме свикнали да виждаме момичета, които гордо се разхождат по модния подиум, винаги са добре поддържани, привлечени и красиви. Междувременно те са точно като нас, опитвайки се да се борят с лошите си навици, лошо настроение и дори с наднормено тегло!

Трудно е да си представим как моделите губят тегло, но изглежда същото като с нас - бори се, отказвайки вкусно, депресия! Освен това, ако едно обикновено момиче рядко падне в паника и прибягва до кардинални методи, печелейки 2-3 килограма, тогава моделът винаги трябва да "държи" формата, в противен случай може просто да бъде "изваден от шоуто". Така те трябва непрекъснато да контролират теглото си, да се лишават много от името на кариерата на модела. Разбира се, избирайки този път, всяко момиче е напълно наясно с факта, че ще трябва да пожертва обичайните човешки навици, но реалността винаги е много по-трудна от идеята за нея.

Животът на модела е колосална работа, постоянен стрес, работа по външния ви вид и спешна корекция на теглото, в случай че внезапно се добавят няколко килограма.

Популярни модели на диета

Начинът, по който моделите губят тегло, е доста интересен - може да се осъществи по различни начини, от напълно разумни до варварски.

Обичайната бързодействаща диета, която не уврежда тялото, е извара, богата на калций.

  • Диетата се състои от нискомаслено извара, консумирано три пъти на ден за 200 грама.
  • Специалисти, специалисти по хранене, настояват, че по време на всяка екстремна диета и извара е едно, тъй като включва използването на един продукт, приемайте витаминни и минерални препарати.
  • Като напитка можете да използвате зелен чай, обикновена чиста вода и билкови чайове, които насърчават отстраняването на токсините. За да не се навреди на тялото, продължителността й е ограничена до 1-2 седмици.

Как да отслабнете с помощта на отделно захранване?

Хранене на храната чрез принципа на разделяне на храни на протеини и въглехидрати.

  1. Закуската обикновено се състои от въглехидрати, богати на въглехидрати, консумирани без захар и масло.
  2. Обядът се състои от варени или задушени риби или постно месо (домашни птици, гърди, телешко), нискомаслено извара.
  3. Вечеря включва ястия от зеленчуци, салати, облечени със соев сос или лимонов сок.

Хранителните специалисти казват, че ако човек се превърне в активен начин на живот и се приспособи към малките хранения за многократна употреба (5-6 пъти на ден), тялото няма да изпитва стрес на гладно и няма да запази хранителните вещества под формата на мастни натрупвания. Този метод на хранене позволява много бързо нормализиране на метаболитните процеси и отстраняване на излишните килограми.

Защо не трябва да го повтарям!

Е, когато моделите използват разумни диети, но как моделите губят тегло, като използват всички видове хапчета като агент за загуба на тегло и получаване на анорексия - това е страшно! Отначало започват да се хранят малко и нередовно, след това да се изправят на пристъпи на булимия или анорексия и да изгубят контрол над своята психика. Известни модели често страдат от тези обсеси, престават да възприемат истинския им вид, превръщайки се от красиви цъфнали момичета до болни, изтощени същества. Годините минават, преди да е възможно да се възстанови нормалният метаболизъм и да се възстанови адекватно възприятие и външен вид - често кариерата на модела трябва да бъде забравена.

Сред моделите има и късметлии, които не трябва да правят абсолютно нищо за поддържане на теглото - тялото им има толкова ускорен метаболизъм, който усвоява всичко, което се яде, без да се забавя "запас" или грам. Но толкова щастливи фаворити, защото повечето хора активно натрупват излишък, причинявайки видимата вреда на фигурата.

Виждайки как моделите губят тегло, използвайки тази техника, със сигурност ще искате да прибягвате до нея и да отслабнете без стрес, счупване и разрушаване, като поставите тялото в ред, без да навредите на психиката си!

Share:
Comments