Как да се упражнявате на велотренаж, за да отслабнете?

Класове на стационарен велосипед за отслабване. Програма и резултати от обучение на стационарен велосипедОще веднъж, след като сме решили да започнем живота от нулата или след като започнем да губим тегло, ние безразсъдно атакуваме всякакъв вид физическа активност - сякаш се опитваме да наваксаме години на бездействие! И междувременно не всички спортове могат да се разглеждат от неподготвен човек. Е, дори и това не е най-важното - основното нещо е, че не сме морално готови за редовно посещение на басейна, фитнеса и упражненията по йога!

Посещавайки клуба два или три пъти, изведнъж откриваме, че нямаме абсолютно никакво свободно време, изведнъж има спешни въпроси, главата започва да боли, като цяло има много непреодолими причини и "обективни", на факта, че не се занимаваме със спорт! Но тъй като самият с нас ясно разбираме причините за всички тези причини, тогава гласът на съвестта започва да расте по-силно и по-силно в нас, причинявайки духовен дискомфорт и вина. Това още не беше ...

Във фитнес център или у дома?

Но всичко това не можеше да бъде, ако веднага правилно оценихте силните си страни, разбрахте нивото на мотивация и сте избрали това, което наистина би било възможно за вас! При такива решения мотивацията, настроението, създаването на високо емоционално възстановяване и подкрепата от близки са важни!

За един човек, допълнителен стимул се свързва с някой, който посещава фитнес залата, а за друг - възможност да играе спорт, без да променя обичайния ход на живота!

Във втория случай само идеалното решение може да бъде сесия на неподвижен велосипед за отслабване във вашия дом!

В един от стаите, когато има приток на свеж въздух и минимум мебели и неща, където се натрупва и утаява прах, могат да се решат проблемите с поддържането на теглото, добрата физическа форма и елиминирането на ефекта от хиподинамията. Това е благодарение на всички тези възможности и наличието му по всяко време, упражнения велосипеди са много популярни!

Плюсове на домашния симулатор

  • Работата върху стационарен велосипед е почти същата като карането на обикновен велосипед, но първо, карате в удобна за гърба позиция (особено ако сте закупили хоризонтален велоергометър за упражнения) и второ, автомобилите не минават покрай вас, изгорели газове и облак прах!
  • Освен това, след като сте придобили подобен симулатор, можете лесно да промените ежедневието, като не се адаптирате към графика на клубовете, а към собствените си интереси. Удобно е да практикувате сутринта преди работа - моля, и веднага душ, удобно вечер - напред, за нови записи!
  • Класове на стационарен велоергометър откриват огромни хоризонти за самоусъвършенстване и без да напускат дома ви (това е вашето уютно, безопасно лично пространство). И това в никаква степен не намалява степента на психологически стрес, защото много хора, особено слабо физически развити или страдащи от наднормено тегло, се страхуват да излязат навън.

Точно това, което можете да направите на стационарен велосипед, може да започне във всяка физическа форма и на всяка възраст и прави този вид симулатор толкова популярен!

Класовете на стационарния велосипед помагат да изгори около 500 kcal на час

Как и колко да се занимаваш?

Програмата и резултатите от обучението на стационарния велосипед зависят само от степента на готовност, физическа издръжливост и целенасоченост. Не е трудно да се направи програма, защото модерните велосипеди за упражнения са оборудвани с дисплеи, на които можете да настроите нивото на натоварване и да видите броя изгубени килокалории.

Когато намерите оптималната програма за себе си и резултатите от тренировките на стационарния велосипед ще бъдат въпрос на вашата гордост - не забравяйте да добавите стрес и се опитайте да не се откажете от тази професия!

Редовно упражняване дори и за един месец, вие ще развиете дихателната система, укрепване на мускулите на гърба, краката и abdominals, и вероятно хвърли няколко килограма!

След като сте започнали интензивно обучение с възможно най-висок товар, ще изгорите до 500 или повече калории на час, а белите ви дробове активно ще осигуряват на тъканите кислород, подобрявайки метаболизма и изгарянето на мазнините! Самият вие няма да забележите как лесно можете да се разхождате на големи разстояния пеша, буквално "излитате на седмия етаж" без асансьор, ще имате желание да се движите още повече и сега ще се радвате да отидете до басейна, без да се срамувате от вашата фигура; горд с атлетичните си очертания!

Share:
Comments