Как да премахнете ушите на бедрата?

Често жените, склонни към появата на уши по бедрата, решават, че не могат да се отърват от тях. Затова започнете да скривате тази "характеристика" под триизмерното облекло. Ако не обръщате внимание на ушите, те ще станат по-големи. Постепенно широките поли или панталони вече не могат да ги крият. Следователно, важно е да се справим с този дефект, без да го пренебрегваме.Как да премахнете ушите на бедрата?

съдържание

 • Причините за появата на ушите на бедрата
 • Ефективни упражнения за корекция на тазобедрената става
 • Промяна на обичайния начин на живот
 • масаж
 • тайна
 • Регулиране на диетата

Причините за появата на ушите на бедрата

Една от причините, която влияе върху външния вид на ушите на бедрата е неактивен начин на живот, Седящата работа, свободното време, прекарано пред телевизора, желанието да лежиш на дивана непосредствено след обилна вечеря предизвикват отлагането на излишната мазнина, по-специално в бедрата. За да се борите с ушите от вътрешната страна на бедрото или отвън, трябва да се откажете от пасивния начин на живот.

Допълнителни причини, които допринасят за образуването на дефект в областта на бедрената кост са:

 • Здравословни проблеми: тенденция към затлъстяване, бавен метаболизъм и свързаните с нея заболявания, проблеми с хормоналния фон на дадена жена;
 • Генетично предразположение към външния вид на ушите, както и до определен тип структура на фигурата, което предполага доста широки бедра;
 • Неправилна диета, в която преобладават "вредните" продукти, частичен или пълен отказ за използване на чиста вода, нерегламентирана храна;
 • Възраст. Това е условна причина, тъй като в младо, тънко момиче може да се появи плачеща кожа и забележим мастен слой на бедрата. Въпреки това, с течение на времето, кожата става по-малко еластична, а други характеристики на функционирането на тялото в по-напреднала възраст.

Най-ефективният начин за справяне с дефекта остава да работи с инструктор във фитнес залата. Възможно е обаче да се коригира фигурата, насочена към премахване на ушите на бедрата, у дома. И не е необходимо за това да има бягаща пътека или велоергометър.

Ефективни упражнения за корекция на тазобедрената става

Упражненията за бедрата в този случай са пряко свързани с обучението глутей мускул, Поради това те не само ще премахнат ездачите (обширни уши по бедрата), но и ще издърпат задника. Те се основават на:

 • махи;
 • нападения;
 • клякам;
 • скокове.

Към този списък е необходимо да добавите бягане, спортно ходене. Те могат да се извършват както извън стените на къщата, като се правят сутрешни и вечерни джогинг, и у дома, като се дава време да се движат на място.

Извършвайте необходимите упражнения всеки ден, можете да се приближите, можете да няколко. Времето за обучение зависи от индивидуалните способности, готовността на мускулите. Преди началото на упражненията трябва да се затоплите, това ще помогне на обикновения танц до ритмичната музика, по време на която ще бъде включено цялото тяло.

Приблизително 14-20 дни след началото на тренировката е възможно да се свържат пристанищата за захранване към главния комплекс. Например, правете седящи прегледи с тежест, събиране на гири, или вземане на мухи с плътно привързани към краката на малки бутилки, напълнени с вода. Допълнителен ефект по време на първата тренировка ще бъде коригиращо бельо, както и триене на кожата на бедрата с антицелулитни или затоплящи се кремове.

Основни Упражнения

 1. Поставете краката си по ширината на раменете си, като се уверите, че краката ви са успоредни. Задържайки гърба си прав, леко огъвайки долната част на гърба си, протегна ръце напред. След това, без да повдигате петите от пода и да контролирате позата, направете 15-20 неспиращи седи, докато натискате мускулите на бедрата.
 2. "Балетен клек". Разстилайте краката си малко по-широко от раменете си, разгънете петите си една към друга (пръстите на краката ви трябва да изглеждат в различни посоки). Като държите на задната част на стола или на ръба на масата, за да не изгубите равновесие, направете до 10 бавни седи, разстилайте коленете си настрани, без да отпускате краката си от пода. При последния подход фиксирайте позицията на тялото в долната точка на секунди до 20. Важно е да следвате гърба, който трябва да остане прав.
 3. Дръжте краката си заедно, докато държите ръцете си напред. И направете 20 седящи, опитвайки се да не се наведете, без да сваляте петите от пода.
 4.  Легнете на едната страна, с една ръка на главата, а втората - на пода. Долната част на крака леко се огъва. След като направите до 20 бъркания, горният крак обаче не го повдига твърде високо. След това направете същото от другата страна.
 5. Подхождайки в подобна позиция, огънете горната част на крака в коляното и направете още 10-15 флопа нагоре. След завъртане от другата страна и повтаряне на посочените действия.
 6. Застанал на гърба си, сложи краката си по ширината на раменете си, стъпил на пода. Поставете ръцете си по тялото. При издишване се откъсва таза от пода, като се повдига възможно най-високо, докато се опъват глутеалните мускули. Да умре в тази позиция за 5-8 секунди и при издишване бавно да вземете първоначалното положение.
 7. Коленичейки и слагайки дланите си на пода, изтръгва единия крак от повърхността, без да навежда коляното. И направете няколко движения - флопа настрана. След упражнението с втория крак.
 8. След като сте се изкачили във вертикално положение, като държите на гърба на стола, направете 10-15 отстъпващи крака с крака, а след това повторете упражнението за втория крак.
 9. За да се изправи един крак напред, вторият трябва да остане на мястото си. Огънете предния крак и направете до 15 "помпени" надолу, почивайки дланите си на бедрото. След като приемете вертикалното положение, направете голяма крачка напред с другия крак и повторете процедурата (можете да промените позицията и да прескочите). Това упражнение се изпълнява по-добре в 2-4 сета.
 10. Разстилайки краката си до ширината на раменете си, редуващо се обръща в една или друга посока, последователно огъвайки коленете си (огъвайки коляното на крака, в което се движи страната). Повторете упражнението най-малко 10 пъти. За по-голям ефект, трябва да вдигнете ръцете си, да държите стойката си и да свалите острието.
 11. Стойте, задръжте на гърба на стола, преместете единия си крак напред, така че да се докосва до пода само с върховете на пръстите ви. След няколко пъти очертайте полукръга, като запазите баланса. След това сменете крака си и направете упражнението отново.
 12. От изправено положение направете няколко скока, като разпръснете краката си. Не трябва да скачате с цялата си сила и приземяването на краката трябва да е нежно, така че да не настъпят наранявания или наранявания. Продължавайте скоковете, които ще повлияят положително на цялостната фигура и мускулите, можете да използвате въже. Но в първите дни не трябва да скачате с него повече от 50 пъти. Постепенно броят на скоковете на място, с пръсти на краката може да се увеличи.

Възможно е да се запознаете с вариантите на упражненията, насочени към елиминиране на ушите на бедрата, възможно е при видео:

Промяна на обичайния начин на живот

Искайки да имате красиви и тънки бедра, не само трябва да отделите време за редовно домашно обучение, но и да добавите към живота допълнителна дейност. В замяна на пасивна почивка е по-добре да изберете един или няколко класа:

 • плуване;
 • методи за аеробика и силови тренировки;
 • различни форми на танци;
 • класове по бойни изкуства, курсове за самозащита за момичета;
 • колоездене, кънки за кънки;
 • дълги разходки, включващи чести изкачвания и спускания;
 • Използване на дома на хъла-обръч с масажни дюзи;
 • уроци по трамплин за 10-15 минути на ден, докато малък батут за къщата може да бъде закупен в специализирани магазини;
 • пилатес, калланетика и йога.

Изчакайте незабавен и бърз ефект само от упражнения или физическа активност не трябва да бъде. Заслужава си да се доближим до проблема по изчерпателен начин, като използваме други начини за справяне с ушите на бедрата.

масаж

Посещение массажного кабинета или проведение этой процедуры дома самостоятельно позволит избавиться от ушек на бедрах, так как будет осуществляться прямое воздействие на проблемную зону. масажем также следует завершать комплекс упражнений для коррекции фигуры, причем массировать бедра можно как руками, так и сильной струей воды из душа.

Като допълнителни ефективни средства в рамките на масажа трябва да се използват:

 1. Специални продукти за крем, затопляне, тонизиране и антицелулит;
 2. етерични масла: лимон, портокал, розмарин, карамфил, хвойна.

В процеса на масаж избраните средства се втриват в кожата, което успешно унищожава мастния слой. За простото потупване и триене трябва да се добави изтръпване, леки петна по бедрата от всички страни. За промяна няколко дни в седмицата, вместо масаж, можете да използвате специални буркани, които ще вакуумно действат по проблемите.

Можете също така да масажирате с помощта на специални масажисти за тяло, здрава кърпа по време на душ.

тайна

Този метод се предлага не само в салони за красота, но и в домашни условия. Преди да опаковате директно къщата върху кожата си, трябва да приложите или топлинен мехлем или домашно приготвена смес, в която можете да добавите:

 • мед;
 • шоколад, кофе;
 • синя глина.

Тези компоненти успешно коригират формата на бедрата и затягат кожата, като отстраняват фалшивостта.

След прилагане на сместа или закупения продукт, бедрата се обвиват с хранителен филм. За максимална ефективност е по-добре да носите топли панталони, чорапогащи или козметика на върха, да легнете под одеяло или да се занимавате с физическа активност (проверете набор от упражнения). Цялата тази процедура обикновено трае от един час до три часа. В заключение, трябва да вземете контрастен душ и да използвате кремове за овлажняване и затягане на кожата.

Регулиране на диетата

Проблемът с ушите на бедрата често може да доведе до много строга диета отначало и след това като цяло да промени обичайната диета, като избере най-безвредните храни. Сред диетите, специален резултат е разликата между диети за изгаряне на мазнини и тези, които са насочени към премахване на излишната мазнина в областта на седалището.

Промените могат да се правят в обичайната диета, без да се прибягва до сложни и продължителни диети. Без да правите промени в обичайния режим на хранене, от каране на бричове или въобще няма да се отървете от него, или процесът ще продължи дълго.

Какво трябва да се изключи от употреба, искайки да се отърве от ушите на бедрата?

 1. Сладки сода вода, нектари и подсладени сокове.
 2. Бързо хранене, прекалено висококалорична и мазна храна.
 3. Ако е възможно, изоставяйте често консумацията на месо, особено пържено, и наденицата като сървър.
 4. Елиминирайте алкохолните напитки от живота.
 5. Намалете употребата на захар през целия ден.
 6. Отпадъци от сладкиши, кифлички, продукти от бяло брашно, например макаронени изделия.
 7. Опитайте се да не ядете твърде често картофи под каквато и да е форма.

По време на битката с дефект на тазобедрената става (но и след нея), трябва да предпочитате ястия с пара. Всеки ден диетата трябва да съдържа достатъчно пресни зеленчуци, плодове, зеленчуци, плодове. Имате нужда от повече сирене, варено пиле или пуйка, яйца, морски дарове. И пийте по-чиста вода и черен чай и кафе, заменени със зелен чай, който помага да отслабнете, да тонизира, да елиминира токсините и токсините.

В процеса на борба за тънка фигура, освен да промените диетата, е важно да свикнете с тялото си дни за разтоварване, което трябва да бъде всяка седмица. По време на тези можете да пиете вода, мляко и кисело мляко напитки, яде зеленчуци или плодове.

В следващата ни статия ще ви дадем още много съвети как да отслабнете в бедрата.

Ушите на бедрата - проблем, който всяка жена, която иска да постигне идеални форми, може да се справи. Спазването на всички правила, като се вземат предвид съветите и се правят ефективни упражнения, ще позволи да се забрави веднъж завинаги проблемни бедствия.

Share:
Comments