Как да премахнете излишната кожа след отслабване: спорт,

За съжаление резултатите от загубата на тегло не винаги са окуражаващи. Погледът към везните вдъхва оптимизъм, но тук е погледът в огледалото ... Изглежда, че след загуба на тегло имаше допълнителна кожа. Добре, кожата е еластична поради подкожния мастен слой, а сега трябва да решите проблема, как да възстановите кожата след като сте загубили тегло. Основното тук е загубеното количество килограми.

Магазин козметика за затягане на кожата

Ако не сте сигурни в познанията си за фолк козметологията или ако нямате време да измислите средства за домашно лечение, тогава можете да затеснете кожата с козметика от магазина. Най-популярни са следните инструменти:

  1. Klapp е козметика за салони, която се основава на няколко вида водорасли. Тези средства са насочени както към изгаряне на мазнини, така и към увеличаване на еластичността и тонуса на кожата. Резултатите от процедурата значително подобряват метаболизма и се увеличава интензивността на кръвообращението. В допълнение към състава за тайна, можете също така да закупите кремове за грижи и серуми, които допълват ефекта от основните процедури.
  2. Антицелулитна козметика Гуам се характеризира с факта, че неговият състав включва водорасли, които растат на голяма дълбочина, поради което запазват максимално полезните вещества. В резултат на използването на такава козметика, обемите са значително намалени и кожният релеф е изравнен. Има цяла серия от козметични продукти, които се предлагат както за опаковане, така и за ежедневна употреба.
  3. Ултра-телесният лифт Lierak е една от най-ефективните кремове за изгаряне на мазнини от всичко, което се предлага на пазара днес. Действието на компонентите на крема е насочено към проникване в най-дълбоките слоеве на епидермиса и отстраняване от тях на отлаганията на въглехидрати и глюкоза. В резултат на това съществуващата мазнина активно се изгаря и новата не се формира. Седмица след началото на употребата на лекарството, неестетичните туберкулози изчезват. И това се постига благодарение на аспартама и кофеина, които, без да проникват в съдовете, действат под кожата. За да бъде резултатът да бъде обявен и стабилен, процедурата трябва да се провежда не по-малко от 4 седмици.
  4. Доста добри резултати показват симулиращия серум от Уилоус Рош "Вегетативен кодекс на сънливостта". За да може тя да работи още по-бързо и по-ефективно, се препоръчва успоредно да се приемат капсули за изгаряне на мазнини от същата фирма. Този инструмент обаче има много противопоказания и възможни странични ефекти и затова ще бъде по-добре да използвате сонда за пръв път. Основната активна съставка е екстракт от конски кестени, който се усилва от кофеин и екстракт от мента. Допълнителен ефект върху стягането на кожата се осигурява от салициловата киселина. Всички видове етерични масла и растителни екстракти имат козметичен ефект, омекотяване и затягане на кожата.
  5. Контурният серум Nax-Body е иновативен серум за изгаряне на мастни депозити. Това е гел от светлинен текстура, който веднага се абсорбира в кожата. Наркотикът е много концентриран и поради това се нуждае от много малко. Дори малка сума пари е достатъчна, за да направи "портокаловата кора" по-малко видима от първия път. Смажете проблемната зона с този инструмент преди да отидете до плажа или басейна и тялото ви ще изглежда твърдо и стегнато. В допълнение към козметичния ефект серумът влияе и върху метаболитните процеси и върху интензивността на кръвообращението.

Ако искате да отслабнете, трябва ясно да разберете, че елиминирането на мастни депозити не е крайната цел. Трябва да се погрижите за състоянието на кожата, което може да изглежда слабо и грозно след рязкото намаляване на теглото. За да направите това, не забравяйте да използвате дома и магазин козметика, а също и ревностно да играят спортове.

Тези сравнително прости съвети ще ви помогнат да възстановите тонуса на кожата, гъвкавостта и еластичността си и в комбинация с намаленото тегло ще ви направят по-млади, по-елегантни и уверени в себе си.

Share:
Comments